Sanatate

#tonifiere fese #electrostimulare #tonifiere

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Ce sa faci inainte de Revelion, pentru ca rochia mulata sa-ti vina perfect

Electrostimularea este o metoda moderna de tonifiere a musculaturii fara a depune nici un efort. Este una din cele mai bune metode de slabire si tonifiere permitand corpului de a ramane intr-o forma fizica excelenta dupa pierderea kilogramelor in plus.

Electrostimularea musculara a fost folosita initial in recuperarea musculara a astronautilor dupa intoarcerea din spatiul extraterestru.

Apoi a fost introdusa in spitale, cu functii multiple, in special in tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident.

In centrele de frumusete, aceasta tehnologie a ajuns la un nivel extreme de avansat, avand rezultate spectaculoase, devansand fitness-ul si chirurgia plastica.

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze.
Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

De fapt, electrostimularea este un fitness intensiv dar pasiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt eliminate.

In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.
Aceasta modalitate de fitness pasiv este foarte raspandita in SUA, unde se afla de asemenea si cele mai performante aparate de acest gen.
Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este foarte placuta, relaxanta asemeni unui masaj.
O sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati.

Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 10 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila.

Dupa un tratament de aproximativ 20 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii.

Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana associate cu masajul anticelulitic si vacuum slim . Masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac, pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile.

Beneficiile tratamentului de electrostimulare sunt urmatoarele:

• scadere in circumferinta corporala localizata sau generala prin micsorarea stratului adipos;
• ajuta la accelerarea functiilor organismului si imbunatateste circulatia sangvina;
• combate retentia de apa si determina eliminarea surplusului retinut in corp;
• reda fermitatea muschilor;

• elimina celulita;

• pielea isi recapa elasticitatea si aspectul sanatos.

Acest tratament este contraindicat femeilor insarcinate si persoanelor care sufera de probleme cardiace, cancer, boli genetice, vase de sange sparte, epilepsii sau au in corp tije metalice.

Sursa foto: funintel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea