Sanatate

#expert acasa.ro elisabeta ratiu #cum sa slabesti #cura de slabire #dieta # cum te mentii

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: 5 ponturi pentru a mentine efectele curei de slabire!

Ai tinut o cura de slabire si ai ajuns la greutatea dorita, insa lupta cu kilogramele in plus nu se opreste aici. Iata 5 ponturi pentru a te mentine in forma si a arata de nota 10 oricand: 

1. Revino la un regim de alimentatie normal treptat, fara excese! Daca dupa incheierea unei diete treci imediat la vechile obiceiuri, kilogramele pierdute se vor depune in ritm alert. Este indicat sa incepi prin a adauga zilnic la dieta ta un aliment pe care obisnuiai sa-l consumi inainte si care nu face parte din dieta. Acesta nu trebuie sa fie din gama torturi/ prajituri etc., ci tot un aliment prietenos pentru organism, cum ar fi: fructe, peste, iaurturi, iaurt cu fructe etc.

2. Pentru o saptamana, incearca sa ramai semi-vegetariana! Incearca sa mananci alimente similare sau identice cu cele din cura de deziontoxicare (pe care o gasesti aici). Aceste alimente au putine calorii, sunt usor digerate. Evita mezelurile si dulciurile in primele 10 zile de la incetarea dietei.

3. Mananca putin si des. Pentru a te mentine, este necesar sa reduci portiile de mancare la jumatate. De asemenea, incearca sa mesteci bine mancarea inainte de a o inghiti.

4. Repeta cura de dezintoxicare. Specialistii recomanda tinerea unei cure de dezintoxicare la un interval de 2-3 luni, in special la schimbarea anotimpurilor. Este bine ca, de exemplu la 3 luni, sa faci o cura de dezintoxicare de 10 zile, ceea ce inseamna 4 cure/ an.

5. Apeleaza la tratamente corporale si miscare pentru mentinerea rezultatelor! Dupa ce ai ajuns la rezultatul dorit, mentine-te efectuand o sedinta de electrostimulare pe saptamana pentru a-ti pastra tonusul muscular, o impachetare pentru slabire sau anticelulita pentru a da jos apa retinuta in corp si toxinele accumulate si o sedinta de masaj anticelulitic pentru a-ti mentine tonicitatea musculaturii, a accelera circulatia sanguina si pentru a preveni aparitia unor noi straturi adipoase.  De asemenea, nu uita sa mergi la aerobic sau sa faci sporturi solicitante precum tae bo, tot o data pe saptamana. Daca iti vei rezerva doar pentru tine doua-trei ori de ingrijire si rasfat, nu doar vei arata bine, ci te vei si simti bine!

Elisabeta Ratiu 
Consultant tratamente corporale

Ne puteti contacta online www.bettyblue.ro la sau la: 

BETTYBLUE UNIRII
Piata UNIRII – Str. Baia de Fier nr. 10 et 1
Tel: 0213141925/ 0727 76 7008
bettybluesalon@yahoo.com

BETTYBLUE VICTORIEI
Piata VICTORIEI- Calea Victoriei nr. 204 
Tel: 0216503871/ 0733 319 447
bettybluevictoriei@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea