Sanatate

#acid hialuronic # hidratare piele #expunere soare #creme hidratante

Expertul Acasa.ro. dr Raluca Vladuta: Repara raul facut de soare tenului tau

In vacanta, tentatia exceselor este mare, iar unul dintre acestea este expunerea la soare timp indelungat din dorinta de a obtine un bronz intens. Neglijarea cremelor cu factor de protectie, precum si statul la soare in intervalul orar in care razele ultraviolete sunt cele mai periculoase (10.00-15.00) reprezinta un mare pericol pentru pielea ta, in special pentru ten.

 

In urma expunerii indelungate, pielea se deshidrateaza, iar razele solare o imbatranesc prematur. Din pacate, ceea ce nu multa lume stie este ca impactul soarelui asupra pielii nu se observa imediat. Chiar si intr-o zi noroasa, razele soarelui sunt prezente si ne afecteaza pielea. Acestea au actiune in timp, lenta si ireversibila. Pielea este un organ cu „memorie”, iar deteriorarea acesteia are cauze din trecut.
 

Cauza majora a ridurilor, a imbatranirii premature a pielii si a uscarii excesive este soarele si, cu cat inaintam in varsta, cu atat se vad mai mult efectele nocive ale acestuia.

 

Ce e de facut daca ai stat prea mult la soare?

Este foarte posibil ca la intoarcerea din vacanta, dupa multe „bai de soare”, sa existe senzatia de ten foarte uscat, tern si sensibil, iar utilizarea diferitelor creme sau uleiuri hidratante sa ofere un confort pasager. In acest moment critic, recomandarea mea este sa apelati la singurul tratament de hidratare intensa, Intraceuticals. Bazat pe oxigen hiperbaric, acest tratament transmite in dermul profund un complex de acid hialuronic, vitamine si antioxidanti, care va hidrata intens pielea si va repara raul facut de soare, devenind un scut impotriva imbatranirii premature a tenului. Realizat o data pe saptamana, timp de 6 saptamani, tratamentul va asigura un nivel optim de hidratare al pielii, in timp ce cremele suport (gel hidratant, crema hidratanta si gel special
pentru ochi) vor sigila efectul si ii vor prelungi beneficiile timp indelungat.

Dr Raluca Vladuta
DermaLife
Blvd. Tomis, nr. 79-81, Constanta
Tel: 0743666222 (programari)
       0723151287
www.dermalife.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
vladuta