Sanatate

#lifting #combatere riduri #lifting fara operatie

Expertul Acasa.ro. dr Raluca Vladuta: Cum sa obtineti un lifting instant fara operatie

Odata cu inaintarea in varsta apare laxitatea tegumentara la nivelul fetei. Pielea isi pierde elasticitatea, este mai putin capabila sa isi pastreze un nivel optim de hidratare, iar secretia glandelor sebacee scade. Reteaua de elastina si fibrele de colagen devin mai slabe, ceea ce conduce la aparitia ridurilor si a aspectului de „piele lasata”.

 

In acest punct critic, tegumentul are nevoie de o remodelare care sa ii confere un aspect intinerit. Exista pe piata un numar impresionant de creme „bogate” in colagen, care promit un lifting peste noapte, insa ceea ce trebuie sa intelegeti este ca acestea actioneaza la nivel superficial si nu pot ajunge pana in dermul profund pentru a reface structura de colagen afectata de trecerea anilor sau un ritm de viata dezordonat.

La extrema cealalta, interventiile chirurgicale de lifting sunt costisitoare, dureroase si implica un timp mare de recuperare.

Pentru rezultate excelente si de lunga durata, recomandarea mea este tratamentul Sublime, bazat pe tehnologia elōs (radiofrecventa bipolara si infrarosu) care va asigura un lifting instant in doar 40 de minute, fara durere sau timp de recuperare. Actiunea radiofrecventei bipolare si a infrarosului au ca rezultat remodelarea dermului profund, stimularea productiei de colagen si redefinirea conturului facial.

 

Sublime se poate realiza in orice anotimp si nu impune nicio restrictie privind expunerea la razele solare, iar senzatia resimtita pe durata tratamentului este aceea de mici impulsuri de caldura pe suprafata pielii. La finalul procedurii, tenul va arata impecabil, fara zone rosii sau iritatii si, in plus, puteti aplica produsele de make-up imediat dupa tratament, remarcand o aderenta mult mai buna a bazei de machiaj.

Dr Raluca Vladuta 

DermaLife
Blvd. Tomis, nr. 79-81, Constanta
Tel: 0743666222 (programari)
       0723151287
www.dermalife.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
vladuta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea