Sanatate

#acid hialuronic #expert acasa.ro #raluca vladuta

Expertul Acasa.ro, dr Raluca Vladuta: Cum lupta acidul hialuronic cu semnele imbatranirii

In timp ce multe substante si proceduri lupta pentru a obtine suprematia in domeniul anti-aging, acidul hialuronic, care se gasește in mod natural in pielea noastra, merita cu adevarat titulatura de elixir al tineretii si asta pentru ca se opune ca un paravan impotriva imbatranirii tenului.

De vină pentru aprofundarea ridurilor de expresie și a liniilor fine este lipsa de acid hialuronic, iar pe măsura trecerii timpului, sinteza acestuia scade, iar tegumentul își pierde fermitatea. Tratamentul cu acid hialuronic are proprietăţi hidratante, lubrifiante şi viscoelastice ce redau pielii un aspect catifelat. Rolul produsului este acela de a înlocui volumul pierdut cu vârsta, de a corecta schimbările statice din piele, de a umple ridurile profunde şi superficiale. Injectat în derm, filler-ul compensează deficitul de acid hialuronic din piele. Ca specialist în injectări cu acid hialuronic, eu folosesc doar produse recunoscute la nivel mondial pentru eficiența și siguranța lor, care asigură rezultate excepționale, pe termen lung.

CITESTE SI: Cum sa scapi de vergeturi pentru totdeauna

Acidul hialuronic șterge cearcănele

Regiunea perioculară este extrem de delicată şi suferă cu trecerea anilor o serie de transformări atât la nivelul pielii, cât şi al structurilor din profunzime. Consecințe ale îmbătrânirii, a fluctuațiilor de greutate sau de natură genetică, golurile de sub ochi se produc în urma pierderii stratului de grăsime de la nivelul feței. În cazul cearcănelor adânci, filler-ele cu acid hialuronic umplu golul de sub ochi și restabilesc uniformitatea pielii. Injectarea durează doar câteva minute, iar substanța se aşează în mai multe planuri astfel încât să se integreze perfect în ţesut. 

Efectele tratamentului vor fi vizibile imediat și se va observa atenuarea cearcănelor, pielea va fi mai luminoasă, iar umbrele de pe pleoapa inferioară vor fi şterse. Vă invit cu mare drag să simțiți farmecul acidului hialuronic, care va masca semnele îmbătrânirii, conferindu-vă încredere în dumneavoastră!

Dr Raluca Vladuta
medic dermato-venerologie 
DermaLife
Blvd. Tomis, nr. 79-81, Constanta
Tel: 0743666222 (programari)
       0723151287
www.dermalife.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
vladuta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea