Sanatate

#tratamente faciale #expert acasa.ro #tratamente cosmetice #raluca vladuta #beneficii vitamina C

Expertul Acasa.ro. dr Raluca Vladuta: Beneficiile vitaminei C pentru tenul tau

Schimbarea sezonului, temperaturile ridicate, precum și un ritm de viata alert impun o atentie sporita pentru ingrijirea tenului. In acest context, vitamina C detine un rol esential pentru protejarea pielii de razele solare, prevenirea imbatranirii tenului si impiedicarea aparitiei petelor hiperpigmentare.

 

Vitamina C lucreaza cu adevarat in folosul pielii. Are reputatia de a fi unul dintre cei mai puternici antioxidanti si este incadrata pe o pozitie superioara in clasamentul vitaminelor obligatorii pentru sanatatea si frumusetea pielii deoarece reface fibrele de colagen, are calitati antiinflamatoare, este fotoprotectoare si reprezinta un scut puternic de aparare impotriva radicalilor liberi la care ne expunem zi de zi.

Exista foarte multe creme, seruri si lotiuni care proclama un procent ridicat de vitamina C, insa din pacate, acestea au doar un rol nutritiv, pentru ca nu reusesc sa penetreze epiderma si sa ajunga in derm, acolo unde este necesar un aport important de vitamina C. Recomandarea mea este tratamentul Intraceuticals. Datorita oxigenului hiperbaric, tratamentul Intraceuticals cu booster Vitamina C+3 reuseste sa transmita in dermul profund o combinatie de 3 tipuri de vitamina C care intareste si protejeaza pielea.

Odata infuzat in derm, boosterul de Vitamina C+3 lupta impotriva radicalilor liberi, asigura fotoprotectie, reduce petele hiperpigmentare si, pentru ca este un factor cheie in sinteza colagenului, va imbunatati vizibil textura pielii, conferindu-i luminozitate si suplete. Sedintele de tratament cu Vitamina C+3 realizate inaintea expunerii la soare va proteja tenului de razele UV si va impiedica aparitia petelor hiperpigmentare.

Dr Raluca Vladuta
DermaLife
Blvd. Tomis, nr. 79-81, Constanta
Tel: 0743666222 (programari)
       0723151287
www.dermalife.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
vladuta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea