Sanatate

#epilare laser #epilare definitiva #epilare

Expertul Acasa.ro, dr Florin-Daniel Juravle: Epilare definitiva fara pic de durere! Premiera in Romania!

Epilarea definitiva reprezinta un subiect controversat in Romania. Este prea putin cunoscut si, desi multe femei ar dori sa apeleze la aceste proceduri, se tem de dureri, de efecte, de durata tratamentului. Astazi am sa va vorbesc despre un sistem nou, inovator, care a ajuns si in tara noastra si care promite o epilare definitiva eficienta si fara durere. 
 

Laserul Alexandrite MOTUS AX de la DEKA reprezinta standardul de aur la nivel mondial, fiind cel mai rapid si cel mai eficient laser datorita timpului redus de lucru, a numarului scazut de sedinte si a confortului clientilor. Rezultatele uimitoare (disparitia firelor de par intr-un procent urias, aproximativ  70% intr-o singura sedinta) sunt atinse gratie lungimii de unda folosite, de 755 nm, specifica pigmentului firului de par, fara ca pielea sau alti cromofori din structura sa (vase de sange, apa) sa aiba de suferit. Ba mai mult, laserul si-a dovedit eficienta si in tratamentul hiperpigmentarilor localizate (efelide sau pistrui, lentigo solar, hiprepigmentari post inflamatorii).


 
Noul aplicator Moveo, de 20 de mm, dubleaza capacitatea de transmisie a energiei laser catre piele, comparativ cu alte tipuri de laser. Miscarile simple si circulare elimina parul nedorit intr-un mod rapid, sigur, eficient si nedureros. Softul integrat permite alegerea rapida a parametrilor de tratament in functie de orice tip de piele.  

Sistemul de raciere integrat garanteaza maximum de confort si protectie. Zona tratata este incalzita gradual, firele de par fiind distruse fara efecte secundare pentru pacient.
 

Alexandrite este eficient si in tratarea pacientilor cu tegument deschis la culoare (fototip cutanat I-III). Spre deosebire de alte dispozitive pentru epilare, laserul Alexandrite este eficient si in cazul firelor de par mai subtiri, putin pigmentate, cum ar fi cele de la nivel facial, fiind utilizat in prezent cu succes in cele mai mari clinici de specialitate din lume.

Despre alte proceduri inovatoare de infrumusetare poti citi aici.

  •  
  •  
  •   comentarii
juravle bun

Vrei sa primesti pe e-mail articole de la acest expert?

Aboneaza-te

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.