Sanatate

#acid hialuronic #chirurgie genitala masculina #augmentare penis #tratament ejacularea precoce

Expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle: Augmentarea glandului penian

Glandul penian este structura cea mai distala a penisului, de forma conica, extrem de sensibila, cu rol esential in buna desfasurare a actului sexual. Dimensiunile acestuia sufera modificari, la fel ca intreg penisul, triplandu-si adesea volumul in timpul actului sexual. Volumul glandului este cu atat mai mare cu cat gradul de excitatie sexuala este mai pronuntat. In ultima perioada, in dorinta de a aduce imbunatatiri substantiale vietii sexuale intr-un cuplu, doctorii esteticieni si nu numai au constatat ca augmentarea glandului aduce beneficii maxime chiar si fara a creste celelalte dimensiuni ale penisului.

Din cauza structurii si particularitatilor anatomice speciale ale acestei zone, pentru a creste dimensiunile glandului se folosesc doar substante care se resorb in timp, de tipul acidului hialuronic cu densitate mica sau medie.

Cresterea dimensiunilor se face atat la nivelul coroanei glandului, cat si asupra capului penisului.

Aceasta interventie nu afecteaza in nici un fel celelalte functii fiziologice ale penisului. Injectarea acestei substante la nivelul capului penisului are ca beneficiu, pe langa cresterea dimensiunilor sale, si un altul neasteptat, si anume are un efect favorabil asupra tulburarilor de ejaculare, constituindu-se intr-o metoda de tratament pentru ejacularea precoce.

Marirea dimensiunilor glandului duce la ameliorarea substantiala a ejacularii precoce, pentru ca aceasta zona devine mai "rezistenta" la frictiunile normale din timpul actului sexual. Activitatea sexuala poate fi reluata la trei zile de la injectare. De obicei, simtomatologia locala dispare chiar mai repede de trei zile. Exista totusi un risc, destul de mic, de migrare a produsului in arii din imediata vecinatate. Din aceste motive, trei zile, cat timp produsul este inca maleabil, este indicat repausul sexual.

 

Intrebari frecvente

Care sunt riscurile operatiei?

Deoarece aceasta metoda foloseste produsele injectabile de volum folosite si in augmentarea fetei, riscurile interventiei sunt foarte reduse. Imediat dupa injectare apare inflamatia zonei cu durere si echimoze. Fenomele inflamatorii se estompeaza intr-un interval variabil, cuprins intre 3-7 zile. Reactiile adverse la produsul utilizat sunt rare si minore. Produsul este lent resorbabil si interventia trebuie refacuta dupa aproximativ 9-12 luni.

In ce constau pregatirile preoperatorii?

Inainte de operatie trebuie facuta o toaleta riguroasa a regiunii respective cu apa calda si sapun. Este contraindicata administrarea aspirinei sau a altor antiinflamatorii, cel putin 7 zile inainte de injectare, pentru a reduce riscul de aparitie a echimozelor si hematoamelor importante. Anestezia este adesea locala si nu necesita pregatiri speciale preoperatorii din acest punct de vedere.Daca se doreste anestezie generala, atunci pacientul se va prezenta la clinica fara sa fi consumat alimente sau sa fi baut, cu cel putin 6 ore inainte de interventie.

In ce constau ingrijirile postoperatorii?

Dupa operatie sunt indicate aplicatiile reci locale. Medicatia antiinflamatorie sau antibiotica este foarte rar indicata. De asemenea, este nevoie sa fie intensificata grija pentru igiena locala prin spalari de 5-6 ori pe zi cu sapun si apa calduta din abundenta.

Este o interventie dureroasa?

Interventia nu este dureroasa, injectarea gelurilor de volum se face cu anestezie locala.

Dr. Florin Daniel Juravle
Adresa: Calea Dorobanti 51, Etaj 1, Interfon 03
Tel.: 0731.554.554
E-mail: contact@drflorinjuravle.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
juravle bun