Sanatate

#mezoterapie alopecie #caderea parului #mezoterapie #alopecie

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Mezoterapia, solutia moderna impotriva caderii parului

Pierderea firelor de par reprezinta o problema delicata si frecventa atat pentru femei, cat si pentru barbati, avand cauze multiple. Mostenirea genetica (alopecia androgenogenetica), excesul de hormoni androgeni (testosteron), bolile tiroidei, anemia prin lipsa fierului, episoadele febrile, carentele de vitamine si minerale, stresul fizic sau emotional, sarcina si perioada de alaptare, anumite medicamente consumate timp indelungat, deficitul circulatiei sangvine locale, dar si bolile autoimune sunt responsabile de pierderea firelor de par.


Alopecia debuteaza cu subtierea si deteriorarea firelor, asa ca din momentul in care se observa aceasta tendinta, trebuie sa stopam procesul si sa prevenim avansarea acestei afectiuni. Recomandarea mea pentru prevenirea eficienta a caderii parului este mezoterapia. Este binecunoscut faptul ca substantele hranitoare introduse direct la baza firului de par prin mezoterapie ating concentratii mult mai mari si sunt mult mai eficiente decat prin aplicarea lor pe scalp. De aceea, diferitele sampoane si masti nu ne ofera rezultatele mult asteptate, pentru ca actioneaza doar la exterior, si nu in interior.

Cum functioneaza mezoterapia?

Mezoterapia reprezinta o metoda minim invaziva de a introduce prin microinjectari la nivelul scalpului nutrienti esentiali pentru un par sanatos, bogat si stralucitor. Brandul Filorga ofera cel mai complex cocktail de substante nutritive, care stopeaza caderea parului si intareste firele. Prin combinarea a peste 50 de vitamine, aminoacizi, coenzime si minerale parul isi va recapata densitatea, fenomenul de cadere se va diminua, iar firele isi vor reface structura si recapata grosimea.

De asemenea, microinjectarile prin intermediul carora combinatia de nutrienti ajunge in radacina firului de par stimuleaza circulatia sanguina, contribuind la sanatatea podoabei capilare. Inainte de inceperea protocolului de tratament, se va face o analiza a firelor de par cu dermatoscopul Fotofinder, care va determina care foliculi de par sunt in faza activa si care nu, insistandu-se apoi pe zonele cu probleme. Deasemenea, analiza se va repeta pe parcursul sedintelor pentru a urmari rata de succes a tratamentului.

Mezoterapia este un raspuns excelent la problema caderii parului, asigurand rezultate foarte bune, fata de alte metode. Procedura se va repeta de doua ori pe luna, timp de 3 luni.

Date de contact:
Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Adresa:
Strada Clucerului nr 55, Sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea