Sanatate

#tratament pete corp #pete decolteu #pete fata #pete hiperpigmentare #lumina intens pulsata

Expertul Acasa.ro, dr Filis Demirgean: Cel mai rapid mod de a scapa de petele maronii de pe fata si de piele

Pielea este predispusa schimbarilor de culoare in urma actiunii factorilor intrinseci (varsta, schimbarile hormonale) sau extrinseci, soarele fiind responsabil in cele mai multe cazuri de aparitia hiperpigmentatiilor.

 

Hiperpigmentatia sau discromia este termenul generic folosit pentru productia anormala de melanina care determina aparitia petelor si a coloratiei neuniforme a pielii. Acest fenomen este declansat in urma unui proces inflamator sau in urma unor modificari hormonale, insa in cele mai multe cazuri expunerea neadecvata la soare este principalul factor. Timpul prelungit petrecut la soare, fara factor de protectie, declanseaza o puternica dereglare a celulelor melanocite, ducand la hiperpigmentarea neuniforma a pielii. Asadar, soarele reprezinta cel mai important factor declansator in cazul petelor maronii de pe fata si decolteu.
 

Pentru tratarea rapida si eficienta a petelor hiperpigmentare, recomandarea mea este fotoregenerarea cu lumina intens pulsata SPL. Aceasta tehnologie este incorporata in aparatul Or-Light, care realizeaza si procedura de epilare definitiva. Principiul de actiune al luminii intens pulsate este urmatorul: tinteste acumularile de melanina, spargand blocul compact in care aceasta s-a format. Dupa actiunea luminii intens pulsate, leziunile hiperpigmentare ies la suprafata si se descuameaza treptat. In timpul tratamentului, pe zonele tratate se aplica un gel special care protejeaza pielea, iar procedura este minim dureroasa.

Numarul sedintelor, precum si frecventa acestora se stabilesc in functie de vechimea hiperpigmentatiilor, iar rezultatele sunt excelente inca de la primul tratament, petele reducandu-se considerabil.

Date de contact: 

Dr Filis Demirgean
medic dermato-venerolog
Tel.: 
021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Filis Demirgean

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea