Sanatate

# implanturi silicon buze #augmentare buze #acid hialuronic buze #marire buze

Expertul Acasa.ro, dr Cristian Nitescu: Procedurile de marire a buzelor, la indemana oricui

Fiecare femeie viseaza la buze pline, senzuale si bine conturate, si oricine isi poate indeplini acest vis. Tot ce trebuie sa faca este sa apeleze la chirurgia estetica, si anume la interventiile de marire a buzelor, care in ultimele decenii au devenit extrem de populare in randul femeilor de toate varstele.
 

Cu inaintarea in varsta, buzele isi pierd treptat din volum sau din intensitatea culorii, pot aparea linii verticale – mici riduri - in special deasupra buzei superioare sau conturul buzelor poate deveni din ce in ce mai sters. Toate aceste probleme pot fi remediate simplu, prin interventiile de augmentare a buzelor. Pe langa faptul ca ofera buze mai voluptoase, aceste proceduri ajuta si la dobandirea unei intineriri faciale.

Intelegerea avantajelor, a riscurilor, precum si a limitarilor interventiilor de marire a buzelor reprezinta un aspect important in obtinerea unor rezultate excelente. Acestea pot creste volumul buzelor, le pot accentua conturul, pot ameliora textura lor, dar nu pot modifica esential forma.

In cazul in care buza superioara este mai subtire decat cea inferioara, chirurgul estetician va putea sa accentueze buza superioara, astfel incat sa ofere un aspect simetric, bine proportionat. Pentru un rezultat optim, este recomandat ca modificarile efectuate sa fie in perfecta armonie cu restul trasaturilor faciale si sa nu se faca nici un exces in cazul cantitatii introduse .

 

De asemenea, nu trebuie pierdut din vedere faptul ca majoritatea procedurilor injectabile de augmentare a buzelor au efect temporar, rezultatele variind de la sase luni la cativa ani, in functie de fiecare interventie in parte.

Exista doua modalitati prin care buzele pot fi marite: inserarea unor implanturi de silicon sau injectarea de substante de umplere, cum este acidul hialuronic. Introducerea acidului hialuronic se realizeaza sub anestezie locala, utilizand ace mici, iar efectele de cresterea a volumului buzelor sunt temporare, adica rezista intre 6 si 12 luni.

In ceea ce priveste implanturile cu silicon, acestea sunt inserate printr-un tunel realizat in buza, dupa efectuarea unor incizii in zona colturilor gurii.

Pentru mai multe informatii despre interventiile de marire a buzelor, recomandarile pre- si post-operatorii, eventualele riscuri care pot aparea, precum si detalii legate de fiecare tip de procedura in parte, ma puteti contacta si pe site-ul meu – drnitescu.ro.

Dr. Cristian Nitescu
medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale

Email: office@operatie-estetica.ro
Telefon: 0722.789.792
Web: operatie-estetica.ro, implanturi-mamare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
doctor Cristian Nitescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea