Sanatate

#dieta dupa sarbatori # slabesti rapid #drenaj limfatic #cum sa slabesti

Expertul Acasa.ro, Elisabeta Ratiu: Dieta vegetariana dupa sarbatori

Fie ca ai exagerat sau nu cu mancarea de sarbatori, cu siguranta silueta ta a avut de suferit. Stilul alimentar a fost dereglat, nu ai mai facut la fel de multa miscare, iar aceste lucruri se simt mai mult chiar decat se vad.  

De Sarbatori nu cred ca exista persoane care tin cure de slabire si chiar daca ar exista mi se pare o exagerare, deoarece ai tot anul la dispozitie pentru a tine diete, iar sarbatorile nu sunt cea mai potrivita perioada! Asta nu inseamna ca trebuie sa mancam pana cand ni se face rau, insa pana si cei mai drastici nutritionisti te lasa sa rasufli de sarbatori si sa servesti din bucatele alese special pregatite! Si chiar daca nu ai mancat exagerat de mult, dupa ce trec cele cateva zile, te simti balonat, parca nu iti vine sa faci nimic, simti ca te strang hainele si parca ai o stare de saturatie permanenta.

Iata care este solutia pentru ca numai in 3-4 zile sa dai jos cele 2 kg de obicei acumulate de sarbatori: 

Mic dejun: 2 cesti mari de ceai verde/ cu 1 lamaie stoarsa si 1 lingura de miere.

Pranz: un bol mare de supa de legume ( rosii, telina, cartofi, patrunjel, morcov, ceapa, ardei, leustean);

Cina: 300 ml de suc de fructe (grapefruit, portocale, mere, lamaie)

La culcare: o cana mare de ceai de tei si soc.

Intre mese: 1 fruct, preferabil citrice

De asemenea, iti recomand doua sedinte de drenaj limfatic manual 90min/ sedinta pentru a elimina rapid si placut din corp toate toxinele si a te simti din nou usoara si relaxata. In plus, un drenaj limfatic va duce la imbunatatirea circulatiei sanguine si va ajuta la eliminarea rapida a grasimilor.

Date de contact 
Elisabeta Ratiu - Centrul Betty Blue 
www.bettyblue.ro
Tel: 0216503871/ 0733 319 447

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elisabeta Ratiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea