Sanatate

#masaj #expert acasa.ro # Claudia Radu

Expertul Acasa.ro, Claudia Radu, terapeut, tehnician maseur si spa trainer

Expertul Acasa.ro, Claudia Radu, terapeut, tehnician maseur si spa trainer

Am inceput sa practic masajul profesionist si terapiile complementare dupa ce am lucrat multi ani in vanzari in domeniul IT & C. Atunci cand responsabilitatile, stresul, rutina zilnica mi-au creat o stare de neplacere si disconfort,  am hotarat ca este mult mai important pentru mine sa fac ce imi place mai mult, ceea ce imi aduce si satisfactie morala, si sufleteasca.

Imi place sa lucrez cu clientii si pacientii mei, sa fiu aproape de ei, sa le ascult preocuparile, bucuriile si suferintele, sa ii consiliez pentru a alege solutia cea mai buna pentru ei. Astfel am ajuns sa ma imprietenesc cu unii dintre pacientii mei, sa le cunosc familia. Majoritatea dintre ei ma recomanda prietenilor si cunoscutilor atunci cand este necesar.

Relatia dintre terapeut si pacient este foarte apropiata, terapeutul interactionand direct cu corpul pacientului, de aceea consider ca terapeutul trebuie sa aiba o conduita morala si spirituala deosebite.

Masajul, in special cel terapeutic, de recuperare medicala, alaturi de Terapia Craniosacrala, mi-a creat posibilitatea sa-i ajut pe semenii mei sa-si amelioreze sau vindece anumite afectiuni. Folosind diverse tehnici de masaj am reusit recuperarea medicala a pacientilor mei, pe care metodele clasice nu i-au ajutat.  Situatia sociala a pacientilor nu ma impiedica sa ii abordez in mod egal, in fond, toti suntem oameni si suntem egali din punct de vedere spiritual.

Imi place sa ma perfectionez continuu, colaborez cu profesorii mei, "pun suflet" in ceea ce fac si de aici reusita terapiilor pe care le aplic. Evident ca nu orice pacient se poate vindeca oricand, oricum si oriunde, important este sa vrea.

Am urmat cursuri specializate unde am avut parte de instructori profesionisti, am  colaborat cu saloane, sali de fitness, hoteluri de 5 stele in Bucuresti si am lucrat in spa-ul unui hotel international de 5 stele in Orientul Mijlociu, unde am avut ocazia sa ma perfectionez si pe o parte din recuperarea medicala, pe care o practic cu mare placere pentru ca vad rezultatele si satisfactia pacientilor.

Specializari in domeniul terapeutic:

Cursuri AMP - Diplome de absolvire

  • Masaj suedez
  • Reflexoterapie
  • Drenaj limfatic manual
  • Masaj anticelulitic
  • Masaj terapeutic

CNCFA - Certificat de Competente Profesionale - Tehnician maseur (pentru competentele de mai sus)

MMFPS & MECTS - Certificat de absolvire - Maistru instructor

Thalgo Formatrice International Cosmetic SA - Seminaire Estheticienne

Date de contact:

Claudia Radu
terapeut
tehnician maseur
spa trainer
Telefon:
0745-468.225
E-mail:  claudiaradu.mail@gmail.com
Web: nerolilife.com

Articole scrise de Claudia Radu

  •  
  •  
Claudia Radu