Sanatate

#tratament frumusete #expert acasa.ro #dr Raluca Vladuta # tratament cearcane

Expertul Acasa.ro, dr Raluca Vladuta: Cum sa scapi de cearcane si sa stralucesti in fiecare zi

E ultima luna din an, dar si cea mai frumoasa, si cu siguranta resimtiti oboseala intregului an, plus ca la birou puteti avea parte de un volum si mai mare de munca.

De timp liber nici nu se mai pune problema, intrucat goana dupa cadouri pentru cei dragi va consuma orice rezerva de timp. Semnele oboselii se citesc in primul rand pe ten, iar cei ce au de suferit cel mai mult sunt ochii. Cearcanele si pungile de sub ochi au fost intotdeauna cele care au tradat epuizarea, iar dimineata puteti petrece minunte bune in fata oglinzii pentru a ascunde semnele oboselii.

CITESTE SI:
Cum sa scapi pentru totdeauna de vergeturi

Cel mai bun remediu impotriva cearcanelor sunt antioxidantii si vitamina C, care pentru a avea efect trebuie sa ajunga in straturile profunde ale dermului pentru a repera ceea ce orele lungi de munca si stresul au stricat. Antioxidantii reduc umflaturile din jurul ochilor si revitalizeaza pielea, pe cand vitamina C actioneaza impotriva inesteticei culori mov de sub ochi, uniformizand culoarea tenului.

Pentru ca aceste substante pretioase sa patrunda in dermul profund este necesara de o tehnologie speciala, precum cea a oxigenului hiperbaric. O recomandare a mea este tratamentul Intraceuticals care se bazeaza tocmai pe aceasta tehnologie. In functie de fiecare tip de ten, de problema, dar si de tratament, se recomanda un anumit numar de sedinte. Dupa acestea, tenul vostru va fi mult mai luminos si intens hidratat, gata pentru mult asteptatele petreceri de sezon!

 

Dr Raluca Vladuta
medic dermato-venerologie 
www.elos.ro
Contact pentru programari
021.236.23.26; 0729.232.889

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
vladuta

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea