Retete

#retete #culinar #expert acasa.ro # Felicia Heresanu

Expertul Acasa.ro, Felicia Heresanu

 

Trebuie sa declar de la inceput ca nu sunt „ master chef”, nu sunt „experta” in bucatarie, ci sunt o simpla gospodina care va va impartasi din experienta sa micile secrete ale bucatariei.

De multe ori spunem despre aceeasi mancare facuta de noi, cei de la oras, ca nu are gustul celei facute de mama sau de bunica de la tara pe soba cu lemne. De ce oare?

Sunt doua mari „secrete”: caldura domoala, cedata de focul cu lemne din soba si apoi faptul ca fiecare gospodina face mancarea dupa propria reteta, cu ingredientele ce le are in gospodarie.

Consider ca la orice reteta se pot inlocui anumite ingrediente care nu ne plac sau nu le gasim pe piata cu altele care ne sunt la indemana. Nu trebuie sa fim stresate ca nu ne iese reteta exact ca la carte. Putem “actualiza” continutul retetei si va fi ca si una noua, “a noastra“. De multe ori, o doza de improvizatie este chiar necesara. In concluzie va voi prezenta retete simple, mai putin sofisticate, pe care sper sa le onsiderati gustoase si aratoase.

Date de contact:

Felicia Heresanu

E-mail: heresanufelicia@ymail.com

Tel.: 0740151484

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Felicia Heresanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea