- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Frigarui cu halloumi
Preparea frigaruilor este foarte simpla si singurul ingredient obligatoriu este, evident, branza. Halloumi este un preparat special, care poate fi gasit si in varianta low fat la supermarket. Este o branza care se preteaza foarte bine la prajit, fie ca o faceti in bucati mai mari, pe gratar ori in tigaie, dar si in cubulete, in cazul frigaruilor.
Apoi puteti completa cu alte legume, precum ceapa rosie, dovlecel, vanata, rosii cherry sau ardei. Puneti pe gratarul incins, la fel ca orice alta frugaruie. E important sa fiti atenti ca focul sa nu fie prea iute.
Secretul meu: Pentru un gust deosebit, este necesar sa faceti sosul potrivit. Va recomand un sos dintr-o lingura de ulei de masline, doua lingurite de suc de lamaie proaspat stors, o lingurita de mustar de Dijon, o lingurita de cimbrisor uscat. Se amesteca bine si se aseaza langa frigarui. Pentru servire, va recomand sa serviti alaturi de cateva triunghiuri de pita proaspata.
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina