Gradina

# Roxana Toma #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma, jurnalist

Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politica si politicieni in toti acesti ani. Acum e vremea de alte subiecte.

Am venit la Bucuresti de la tara, chiar daca tara mea, Dor Marunt, se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala tarii. Acum ati inteles si numele blogului meu, tarancutaurbana.ro.  

Acum doi ani, in luna martie, intr-o seara mi-a venit brusc ideea sa-mi fac o pagina de facebook unde sa-mi postez toate fotografiile cu florile din gradina mea, cu amintirile mele. Timp de un an, toate acestea au cunoscut succesul, ca apoi toate aceste minunatii sa se mute pe site-ul cu acelasi nume, Tarancuta urbana. 

Iubesc povestile, traditiile, amintirile din copilarie, momentele minunate petrecute alaturi de cei dragi, dulciurile, florile, gradina cu flori a mamei - lasata mostenire, satul si viata la tara.

Sunt indragostita de viata la tara, de primavara in general. Am in memorie multe imagini din copilarie. Iubesc momentul acela in care se trece la ora de vara, cand afara incepe sa se incalzeasca si totul incepe sa inverzeasca. Imi aduc aminte de dupa amiezele de primavara cand mama isi rearanja gradina de legume si de flori. Pamantul mirosea altfel, a proaspat. Mirosul pomilor infloriti. Toate anotimpurile sunt frumoase, dar primavara la tara e ceva minunat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Roxana Toma

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea