Gradina

#Mihaela Lascu #Expertul Acasa.ro #designer floral

Expertul Acasa.ro, Mihaela Lascu, designer floral

Expertul Acasa.ro, Mihaela Lascu, designer floral

Mihaela Lascu are o experienta in design floral de peste 22 ani. La inceputul anilor ’80 a inceput o viata noua si plina de iubire in SUA, unde a absolvit un curs de design floral la Universitatea Oakland. Apoi, la recomandarea profesorului ei, si-a inceput periplul printre flori. Dupa 11 ani petrecuti intr-o florarie de lux din South Field, Michigan, Mihaela a condus pentru inca 11 ani aceeasi florarie, pana la intoarcerea in Romania si implicarea in proiectele florariei online Orasul Florilor din Bucuresti.

In tot acest timp, Mihaela a dobandit o vasta experienta in design floral, prin furnizarea de buchete, aranjamente si alte produse florale pentru evenimente sociale – nunti, botezuri, aniversari, precum si evenimente corporate ample – pentru client importanti ca IBM sau Honeywell.

Pasiunea nebuna a Mihaelei pentru flori a inceput inca din copilarie, crescand odata cu gradina de flori a strabunicii si bunicii. Cand era intrebata ce vrea sa faca atunci cand va fi mare raspundea: “Vreau sa fiu florareasa.” In timpul adolescentei, 2 ani la rand a petrecut cea mai mare parte a timpului la Cercul de Plante, Pomi, Flori si Pamant din cadrul fostului Palat al Pionierilor (actualul Palat Cotroceni). Dupa ani petrecuti cu aceasta pasiune in suflet, a decis la un moment dat sa isi implineasca visul de a deveni “florareasa”. Asa a ajuns sa lucreze in floraria din SUA, unde tocmai incepuse o noua viata.

„Dupa toti acesti ani inca sunt nebuna dupa flori, imi dau satisfactie emotionala, vizuala, profesionala. O alta mare bucurie care deriva din aceasta pasiune este ca reusesc sa ii fac pe oameni fericiti prin buchetele si aranjamentele de flori pe care le creez“, marturiseste Mihaela Lascu.

Articole scrise de Mihaela Lascu

  •  
  •  
Mihaela Lascu