Gradina

#inginer horticol #Florentina Platarescu

Expertul Acasa.ro, Florentina Platarescu, inginer horticol

Expertul Acasa.ro, Florentina Platarescu, inginer horticol

Se spune - si nu este departe de adevar - ca natura ne da zilnic exemplul de a trai responsabil. Am ajuns sa ma incred si mai mult in cele spuse in timp ce studiam la Facultatea de Horticultura (cand ajungi acolo patesti intotdeauna asa) si din experienta profesionala.

 

N-as putea sa aleg o specialitate preferata. Pentru fiecare din ele am dezvoltat o pasiune aparte:

Legumicultura - constientizarea importantei legumelor in alimentatia noastra, dar si pasii ce trebuie urmati pentru a obtine aceste surse nesecate de sanatate.

Viticultura si Oenologie - o indeltnicire straveche care ne "obliga" sa ne intoarcem cu emotie la vitele noastre, sa retraim bucuria de a le culege roadele, precum si dorinta de a face un vin bun pe care sa -l inchinam cu prieteni.

Pomicultura - factor alimentar, economic, social si estetic.

Floricultura si Arta Florala - elucidarea problemelor legate de cultivarea florilor pentru a capata culori armonioase si parfumuri duioase ce ne insotesc in cele mai marcante momente din viata.

Arboricultura si Arhitectura Peisagera - un elogiu adus naturii cu gandul si sufletul la a planifica, a proiecta, a mentine, a persevera si a dezvolta bogatia si frumusetea spatiilor verzi pentru relaxarea noastra.

Pe toti cei pasionati de natura va astept sa dezbatem orice subiect ce tine de acest domeniu atat de vast.

Date de contact:

Florentina Platarescu

Inginer horticol

E-mail: platarescu_florentina@yahoo.com

 

Web: bonsaiclaudiulucian

 

Articole scrise de Florentina Platarescu

  •  
  •  
 Florentina Platarescu