Gradina

#gradina #peisagistica #expert acasa.ro #Dragos Isacescu

Expertul Acasa.ro, Dragos Isacescu, arhitect peisagist

Expertul Acasa.ro, Dragos Isacescu, arhitect peisagist

Sunt absolvent al Facultatii de Arhitectura. Peisagistica este o meserie pe care am invatat-o de la tatal meu, Virgil  Isacescu - si el tot architect - inca de la varsta de 6 ani. Am inceput procesul de invatare de la baza spre varf, practic pot spune ca am crescut cu aceasta meserie. Am capatat experienta tehnica pe teren, lucru care este, in opinia mea, un mare atu.

Datorita pregatirii teoretice din cadrul facultatii, precum si educatiei primite, consider ca orice spatiu amenajat se adreseaza omului. Astfel, fie prin forma, fie prin expresie sau functionalitate, omul si nevoile sale - pragmatice sau estetice - se afla in centrul atentiei ideilor mele.

Ca si moto al abordarii am gasit urmatoarea fraza: ”La sfarsit trebuie sa para ca nu ai facut nimic”.

Aceasta fraza defineste incercarea de a realiza un spatiu in care interventia umana sa para infima sau inexistenta. In cadrul lucrarilor, aspectul final trebuie sa fie al unui spatiu existent atemporal, cat mai natural cu putinta.

Imi place sa cred ca nu exista lucruri pe care nu le putem face, exista lucruri foarte greu de facut, dar nu imposibile.

In masura in care abordarea mea, prezentata succint, vi se pare potrivita, va stau la dispozitie.

Date de contact:

Dragos Isacescu

Arhitect peisagist

Web: www.arh-isacescu.com

E-mail: dagosisacescu@gmail.com

Telefon: 0722.610.432

Articole scrise de Dragos Isacescu

  •  
  •  
arh Dragos Isacescu