Gradina

#flori #trandafiri #flori valentine's day #inimi flori #minirosa

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Trei inimi din flori pentru Valentine’s Day, in functie de etapa relatiei

De Valentine’s Day, dragostea prindecontur, se materializeaza in buchete de flori, cutii de ciocolata sau alte cadouri minunate pe care si le ofera indragostitii. Florile sunt una dintre cele mai vechi forme de exprimare a iubirii, iar despre inima se spune ca “inmagazineaza” sentimentele cele mai profunde ce pot exista intre oameni.

 

O inima din flori este din aceste motive, precum si datorita spectacolului vizual pe care il creeaza un cadou deosebit, impresionant si memorabil.

In colectia de Valentine’s Day a Floria.ro, exista mai multe inimi din trandafiri rosii, roz sau combinatii din cele doua culori ale dragostei.

Dintre ele, va voi povesti despre trei inimi din trandafiri care vor face orice persoana sa se simta iubita si speciala.

Inima din 17 miniroza roz

Ideala pentru o relatie aflata la inceput, in care jocul seductiei se desfasoara incet si sigur. Parfumul suav, petalele catifelate, un pic de roz si o felicitare pe care sa scrii "Be my Valentine!" asigura un moment unic, o surpriza si o declaratie de dragoste convingatoare. Aranjamentul contine 17 minirosa roz, prinsi pe un suport special in forma de inima.

Inima din 31 trandafiri rosii

O dragoste profunda si pasionala ia forma de inima rosie si transmite persoanei careia ii este destinata sentimente sincere si atentia la detalii. O persoana care trimite un astfel de aranjament poate fi sigura ca jumatatea sa va aprecia si va fi fermecata de vraja trandafirilor rosii seducatori.

Inima din 95 trandafiri rosii

Depaseste limitele si asteptarile cu o inima magnifica din 95 de trandafiri rosii catifelati. Va fi cea mai fericita persoana, iar tu te vei bucura de toata afectiunea! Florile vor rezista multa vreme, ca o conturare vizuala a iubirii durabile. Exprima dorinta, pretuire, sentimente intense si o dragoste pasionala.

De Valentine’s Day aranjamentele spectaculoase in forma de inima sunt la mare cautare, asa ca, pentru a avea siguranta unei livrari la timp si in conditii splendide, comanda aranjamentele din timp.

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea