Gradina

#florile de camp #iris #trandafiri #orhidee # bujori #flori personalitate

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Florile perfecte in functie de personalitate

Tot ce ne inconjoara aduce intr-o masura sau alta un simbol in viata noastra, important este ca noi sa il sesizam si de ce nu, sa incercam sa il descifram. Pe fiecare dintre noi caracterul ne defineste, subliniaza originalitatea si ne face sa fim unici. Asadar, afla ce fel de flori ti se potrivesc in functie de personalitatea ta. Acesta este un joc interesant pe care il poti aplica ori de cate ori ai de ales un buchet de flori pentru un cadou, asta pentru a-ti face alegerea mai usoara.

Trandafirul
ramane alegerea principala pentru persoanele romantice, visatoare cu o inclinatie particulara spre clasic, rafinat, elegant. Trandafirul este o floare volatila pe care o poti oferi atat intr-un cadru oficial, cuiva nu foarte apropiat, deoarece semnifica respect, sinceritate, dar poate fi oferit si persoanelor iubite, reprezentand simbolul etern al dragostei.



Pentru firile libertine, vesele, cu un suflet mereu tanar, indragostite de natura florile de camp sunt alegerea perfecta. Acestea exprima puritate, simplitate, iar impactul cromatic pe care il au este de neuitat. Simplitatea castiga intotdeauna in detrimentul complicatului, asadar un buchet din flori de camp aduce zambetul pe buze oricui.  O alta alegere pentru acest tip de caracter sunt bujorii si florile de primavara precum: lalelele, ghioceii, zambilele si narcisele. Acestea definesc caracterul ludic al persoanelor.






Persoanele care sunt definite de un ton sobru, de o fire echilibrata, dar  pretentioasa o alegere ideala sunt crinii sau orhideea. Crinul este  simbolul regalitatii, este o floare maiestuoasa, gratioasa si dovedeste puritatea sufleteasca.  Pe de alta parte, orhideea este o alta alegere sofisticata si rafinata care denota admiratie si respect pentru persoana care primeste in dar florile.





Irisul simbolizeaza genuitatea si delicatetea unei persoane. Asa ca, un buchet de iris este perfect pentru a sublinia gingasia si alura gratioasa. De asemenea irisul este o alta emblema regala, acesta devenind un simbol al protectiei divine si al intelepciunii. 



Floria.ro iti ofera o ampla varietate din care poti alege buchetul perfect in functie de personalitatea destinatarului. O simpla comanda si in doua ore buchetul a ajuns unde iti doresti. Te asteptam pe www.floria.ro sa descoperi taramul nesecat al florilor proaspete si usor de achizitionat.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea