Gradina

#orhidee #flori #buchete flori #orhidee vanda mov #flori Fecioare

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori pentru femeile in zodia Fecioarei

Astazi, 23 august, intram in zodia Fecioarei, ceea ce inseamna ca toate sarbatoritele de acum si pana pe 21 septembrie sunt in aceasta zodie. De aceea, tema de astazi este cum alegem un buchet de flori pentru o femeie nascuta in zodia Fecioarei.

Nativele din Fecioara sunt perfectionismul in persoana. Atentia lor la detalii este foarte accentuata, motiv pentru care buchetele pe care ele le primesc trebuie sa fie absolut perfecte.

Fecioarele apreciaza eleganta si sunt extrem de organizate, astfel ca pentru ele cele mai potrivite buchete sunt cele din flori bine conturate, in culori clasice: alb, rosu, galben, portocaliu.

Cateva aspecte pe care trebuie avute in vedere la alegerea unui buchet pentru nativele din Fecioara:

1. Alegeti buchete cu o forma bine definite

Fecioarele gasesc aproape intotdeauna un motiv de critica, iar cand ceva nu este la locul sau, cand o floare se “razvrateste” in afara buchetului, nativele isi pierd rabdarea si incearca sa restabileasca ordinea.

2. Evitati degrade-uri si combinatiile “riscante” de culori sau soiuri

Daca nu cunoasteti bine preferintele persoanei careia ii adresati florile si stiti ca este nascuta in zodia Fecioarei, optati pentru buchete dintr-un singur soi de flori si eventual intr-o singura culoare. Fecioarele prefera lucrurile simple, nu sunt aventuroase, astfel ca un buchet clasic si elegant va fi cu siguranta apreciat.

3. Gasiti un buchet surprinzator, dar romantic

Fecioarelor le place predictibilitatea, dar sunt romantice incurabile, astfel ca gesturile surprinzatoare le emotioneaza dincolo de capacitatea lor de analiza sau control. Un buchet spectaculos, neobisnuit, de trandafiri roz cu orhidee vanda mov poate fi exact ce au nevoie pentru a lasa din frau emotiile.

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea