Gradina

#coronite craciun #buchete Craciun #aranjamente Craciun

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Buchete si aranjamente pentru o casa de poveste de Craciun

De Craciun, iti propun sa aduci magia sarbatorilor si a naturii in decoratiunile pentru casa cu ajutorul buchetelor si aranjamentelor care combina delicatetea florilor cu crengute de brad si piese decorative festive de iarna.


Culorile de sarbatoare pentru casa de poveste de Craciun sunt verde, rosu si auriu, culori care se regasesc in toate piesele din colectie.  
Florile incluse in linia de Craciun, care se alatura crengutelor de brad omniprezente, sunt trandafirii rosii, ilex rosu, orhideele cymbiudium galben-auriu. Ornamentele sunt cele festive specifice sarbatorilor de iarna, globuri, fundite, conuri de brad, clopotei si Mosi.
    

Pentru ca intrarea in casa de poveste de Craciun sa poarte semnul Craciunului, designerii Floria.ro au creat coronite decorativa din crengute de brad, care vor da oferi invitatilor un indiciu ca se afla aproape de un spatiu familial in care vor descoperi puterea irezistibila a prieteniei si familiei.


                     
O data ce patrunzi in spatiul casei de poveste, aranjamentele festive in vaza te poarta mai adanc in lumea magica a sarbatorilor. Combinatiile sofisticate cu orhidee si trandafiri, alaturi de lumanari, globulete si conuri de brad, dau un aer elegant, neobisnuit si coplesitor, de Craciun.



Piesa de rezistenta, aranjamentul construit din crengute naturale de brad si ornamentat cu globuri, funde si clopotei aurii si rosii, defineste o atitudine eco, impotriva taierii brazilor. Cu o inaltime de aproximativ 50 cm, bradul construit este atat un cadou ideal, cat si un element care pecetluieste atmosfera festiva din casa de poveste de Craciun.

 

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea