Gradina

#anemone #flori #trandafiri #cale #flori Oscar #minirose

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: 5 buchete inspirate de cele mai frumoase rochii de la Oscar

Evenimentul cu care am inceput saptamana este decernarea premiilor Oscar. Gala ce a avut loc duminica noapte a surprins, ca in fiecare an, prin eleganta si luxul spectaculos afisat pe covorul rosu de toti cei care au pasit, cu speranta de a castiga o statuie sau pentru a fi parte in cel important eveniment cinematografic din an. 

 

Pentru ca este saptamana in care femeile din intreaga lume primesc flori si pentru ca tinutele actritelor le-au pus in valoare feminitatea si frumusetea naturala, am ales  cinci buchete de flori de la Floria.ro in acord perfect cu tinutele mele preferate de anul acesta de la Oscar.

Jennifer Lawrence in Christian Dior ne face sa ne gandim la un buchet cu anemone si trandafiri rosii, un buchet armonios, care exprima pasiunea prin culorile puternice si delicatete prin finetea petalelor.



Amy Adams in Gucci si un buchet de anemone mov si rosii - un buchet delicat pentru o femeie care impresioneaza atat prin atitudine, cat si prin gratie, feminitate si eleganta.
 

Lupita Nyong'o a aparut in Prada si a castigat premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar. Lupita este o inspiratie pentru femeile din intreaga lume datorita curajului cu care poarta tinute in diverse culori. Motiv pentru care am ales buchetul de Vise Colorate, cu flori multicolore. Vesel, indraznet, elegant si tineresc. Intocmai ca stilul Lupitei Nyong'o.



Cate Blanchett in Armani a fost o aparitie care a intors privirile, dar destul de previzibila pentru Cate, care alege adesea rochii nude din materiale pretioase. In ton cu preferinta ei, noi am ales un buchet incantator tot in nuante de nude, cu trandafiri, minirose si lisianthus.

 



Charlize Theron
in Christian Dior a fost si de aceasta data un exemplu de rafinament, eleganta clasica. Probabil cea mai grea alegere, buchetul inspirat de Charlize, rochia spectaculoasa neagra si silueta ei supla si semeata, este un buchet de cale galbene, senzuale si dramatice.



Toate buchetele recomandate sunt disponibile aici.

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea