Gradina

#flori # flori vara #expert acasa.ro #buchete flori # ce flori oferi #flori zi de nastere

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: 3 buchete pe care sa le oferi in aceasta vara

Alegerea buchetului de flori perfect pentru o femeie cu ocazia zilei sale de nastere este in general o misiune grea. Cu atat mai mult vara, cand explozia de flori te copleseste, iar variantele de alegere sunt atat de multe.
 
Un fenomen care are loc de fiecare data cand avem de ales din foarte multe optiuni este sa refuzam alegerea, sau sa alegem cea mai simpla varianta posibila. Acesta este unul dintre motivele pentru care aproape 80% dintre buchetele de flori oferite in Romania sunt buchete de trandafiri. Cu trandafirii nu dam aproape niciodata gres. Insa, de multe ori, nici nu impresionam asa cum ne-am dori.

Daca vara aceasta vrei sa oferi un buchet spectaculos, care sa fie remarcat si memorabil pentru cea careia il daruiesti, iata o selectie cu 5 buchete diafane de la Floria.ro, care vor atrage atentia si admiratia tuturor femeilor, nu doar a destinatarelor.

Buchet Cer senin

Femeile primesc rareori flori albastre, iar cand acestea se imbina atat de firesc cu hortensia alba, buchetul este deosebit, delicat si demn sa fie inclus intr-o poveste la o cafea cu prietenele.

Buchet Parfum de vara

Nimic nu spune VARA mai bine decat o combinatie de alb imaculat cu roz pastel. In acord perfect cu tendintele vestimentare ale sezonului de vara 2014, acest buchet se asorteaza perfect cu orice tinuta, la o cina romantica, intr-o seara de vara.

Buchet Vacanta

Oricat am incerca sa ne convingem de contrariu, amintirea vacantei mari din copilarie se intoarce in fiecare vara. Ne ispiteste sa visam la concediu, sa ne gandim la mare, la munte, la orase aglomerate, sa ne dorim sa fim in… vacanta.

 

 

Empatizeaza cu persoana draga si faceti impreuna planuri de concediu, dupa ce-i oferi un buchet de flori inspirat de relaxare si libertate.

Andreea Uceanu
Director Imagine si Design
Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea