Gradina

#trandafiri #buchete flori #irisi #flori Balante #orhidee cymbidium roz

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Femeile in zodia Balanta vor buchete echilibrate cromatic

Balantele sunt femei puternice, echilibrate, carora le place egalitatea si comunicarea. Au un simt estetic pronuntat si un instinct pentru asortarea formelor diferite, a contrastelor. Buchetele pentru femeile nascute in Balanta trebuie sa aiba o cromatica placuta, cu distributie aproape egala a culorilor si a tipurilor de flori, dar care sa fie remarcabile si cu elemente surprinzatoare.

Balantele admira frumusetea in toate manifestarile ei, de aceea combinatiile din buchetele care le sunt adresate trebuie sa fie splendide, in acord perfect, surprinzatoare dar romantice si cu un aer clasic si elegant.

Iata o selectie de buchete care vor fermeca orice femeie din balanta:

1. Buchet Pentru Tine

Pentru a impresiona o Balanta, va recomand un buchet compus din trei trandafiri roz, 19 irisi mov si trei cupe de orhidee cymbidium roz, care se imbina spectaculos intr-un buchet cu o cromatica echilibrata. Volumul de mov este atenuat prin rozul trandafirilor si degrade-urile roz ale orhideelor cymbidium.

2. Buchet Love song

Acest buchet, care contine sapte trandafiri ivoire, sapte gerbera grena si sapte dyanthus grena, este un exemplu de buchet echilibrat perfect pentru o Balanta care prefera florile clasice si combinatiile elegante.

3. Buchet Ganduri Frumoase

O combinatie indrazneata de culori primare, galben cu rosu, iese din comun si arata creativitate si curaj. Buchetul face parte din colectia de toamna-iarna de la Floria.ro si balanseaza ideal asocierea dintre flori deosebite (Amarilis rosu) si flori familiare (Gerbera galben) intr-un mod care transmite caldura si dragoste.

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea