Financiar

#expert acasa.ro #Cosmina Marinescu #consilier financiar

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Cei peste 10 ani de vechime in domeniul financiar pe care i-am acumulat, precum si experienta mea personala ca mama si sotie mi-au schimbat perceptia despre bani, fie ca vorbim despre bugetul personal sau despre cel al unei companii. Ultimii ani mai ales ne-au aratat ca banii se castiga greu si se cheltuiesc mult prea usor, iar distanta de la “linia de plutire” la afundarea in datorii nu e nicidecum atat de mare. In plus, oricine, indiferent de conjunctura actuala, poate ajunge la un moment dar in situatia neplacuta de datornic.
 
 
De aproape 8 ani sunt Director al Diviziei Operatiuni a companiei KRUK Romania si coordonez activitatea departamentelor de colectare a creantelor cesionate, colectarea pe teren, departamentul juridic si departamentul de analiza si raportare a companiei, dar si activitatea desfasurata in Contact Center-ul companiei.

Principalele mele preocupari in companie au fost activitatile menite sa genereze si sa imbunateasca procedurile de lucru specifice departamentelor, dar si de implementarea bunelor practici in relatia cu clientii si debitorii, la nivelul fiecarei echipe.

Anterior am lucrat in CitiBank Romania, departamentul de monitorizare a fraudelor, dar si în compania de telefonie Vodafone, departamentul de analiza si control al fraudelor, colectare, dar si relatii cu clientii.

KRUK Romania, compania in care cred foarte mult, este specializata in gestionarea integrata a creantelor. Persoanele cu datorii carora compania noastra le ofera servicii, sunt intotdeauna tratate cu demnitate. Obiectivul nostru este de a-i ajuta sa-si rezolve problema datoriilor, solutia  propusa fiind incheierea de angajamente de plata in rate convenabile, adaptate situatiei financiare a fiecaruia. Parte a grupului financiar polonez cu acelasi nume, KRUK Romania s-a detasat in piata de profil prin modalitatea empatica si amiabila prin care comunica in relatia cu debitorii.

Date de contact:

Cosmina Marinescu
Director de Operatiuni KRUK Romania
E-mail:
info@kruk.com.ro
Tel./fax: 031/ 413 20 00
Web: vestibune1.ro.kruk.eu
 

.

Articole scrise de Cosmina Marinescu

  •  
  •  
Cosmina Marinescu