Familie & Relatii

#gesturi romantice #monotonie cuplu #activitati de cuplu #picnic cuplu

Expertul Acasa.ro, psiholog Bernard M Tatomir: 5 alegeri revigorante de vara impotriva monotoniei in cuplu

Intr-o lume in care toti suntem stresati de serviciu, rutina de zi cu zi si alte mici probleme care ne afecteaza moralul, relatia pe care o avem cu partenerul este singura de care trebuie sa avem grija si din care trebuie sa ne hranim pentru a capata energie si buna dispozitie pentru a trece mai usor peste obstacole.

Trecerea timpului aduce cu sine instaurarea monotoniei in aproximativ orice cuplu. Toate aceste crize de cuplu, daca sunt combatute din timp, pot salva relatia si o pot readuce pe drumul cel bun. Vara ofera ofera foarte oportunitati de a petrece timpul impreuna si a elimina aceste momente de plictiseala sau monotonie.  Activitatile de cuplu sunt esentiale pentru a mentine legatura intre doi oameni.

Cand relatia devine stabila nu inseamna ca va merge de la sine fara sa faci nimic. Dimpotriva, cu cat cei fiecare dintre parteneri este mai implicat, cu atat relatia are mai multe sanse sa aiba un viitor frumos.

Iata cateva trucuri care te vor ajuta in aceasta vara sa poti elimina monotonia in cuplu.
 

1. Gesturi romantice

 
Incerca sa faci gesturi romantice chiar daca esti barbat, aceste momente sparg rutina zilnica. Apeleaza la mici gesturi romantice, cum ar fi sa organizezi o cina romantica intr-o zi banala. Poti crea acasa o atmosfera de vis, cu lumanari parfumate si o muzica in surdina.  

 

2. Picnic

 
Cele mai frumoase momente si care raman si de multe ori momorabile sunt cele pentru care nu trebuie sa pregatesti din timp sau sa te dai peste cap pentru a le realiza: un pic de spontaneitate si totul se rezolva de la sine. Aceasta idee va ofera timp si relaxare. Este ceva spontan si veti avea ocazia, daca gasiti un loc interesant si linistit , sa urmariti apusul soarelui impreuna.
 

3. Iesiri de weekend

 
Incearca sa urmaresti ce evenimente au loc la voi in oras si selectati impreuna locul in care v-ar placea sa mergeti in weekend. Fiecare noua  activitate la care participati impreuna va va ajuta sa treceti mai usor peste momentele de plictiseala care intervin. Este important sa va ocupati weeekndurile cu activitati care va fac placere si care va dau timp sa fiti impreuna si sa va impartasiti ganduri, sentimente, trairi.
 

4. Invitatie in parc

 
O simpla plimbare in parc poate oferi unui cuplu oportunitatea de a discuta calm despre anumite probleme sau planuri de viitor. Pe langa faptul ca astfel va veti putea mentine in forma, plimbarile pe jos, in aer liber, pot fi si o buna terapie de cuplu. Un cuplu are nevoie si de momente mai simple, dar care va pot apropia foarte mult.
 

5. Seara de film

 
Alegeti o zi pe saptamana in care sa mergeti impreuna la film. Acest lucru va crea o conexiune mai stransa intre voi si va redeschide noi oportunitati in ceea ce priveste relatia voastra. Cand relatia devine stabila nu inseamna ca va merge de la sine fara sa faci nimic. Dimpotriva, cu cat cei fiecare dintre parteneri este mai implicat, cu atat relatia are mai multe sanse sa aiba un viitor frumos.
 
Comunicati cat mai mult si deschis.  Atat timp cat puteti vorbi despre orice, monotonia nu are sanse de a se instala intre voi. Problemele apar atunci cand singura forma de comunicare in cadrul unui cuplu ajunge sa fie cearta. De aceea conteaza micile surprize prin care celalalt simte ca e apreciat in cuplu, cautarea unor preocupari comune, respectarea intereselor celuilalt.
 
Date de contact:
Bernard M Tatomir
Telefon:  0727.058.770

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Bernard M Tatomir

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea