Familie & Relatii

#relatii #infidelitate #amanta

Expertul Acasa.ro, dr Ana Falca: Amanta - fericire pe nefericirea cuiva nu poti construi vreodata

Ina – fata tanara si frumusica -  isi tot incerca norocul cu diversi barbati cu potential economic, care veneau sa se odihneasca la mare… Apoi a terminat liceul sanitar si a venit la Moscova sa-si caute un loc de munca, dar si un sot bogat. A fost angajata la o clinica stomatologica, iar in scurt timp s-a cuplat cu directorul clinicii.

 
Faptul ca este casatorit era un lucru cunoscut de toata lumea, dar Ina nu-si facea griji, ba dimpotriva insista ca noul iubit sa-i cumpere haine scumpe, posete, bijuterii. Motivand ca nu are o casa, l-a convins pe Alex sa-i cumpere un luxos apartament in centrul Moscovei. Apoi a ramas insarcinata. Planurile se derulau intocmai cum isi dorise. Periodic, Alex o vizita si-i aducea cadouri scumpe, dar pe la 5 luni de sarcina o rugase sa stea acasa, sa nu se afle de sarcina ei la clinica.
 
Ina isi chemase sora sa stea cu ea sa o ajute la diverse treburi casnice. Cand a nascut, Alex a venit sa o ia din spital, oferindu-i alte cadouri scumpe – bijuterii cu diamante si haine de blana de mii de euro. Dar nu era suficient… Isi dorea ca Alex sa fie mereu cu ea si cu copilul.
 
Intre timp a aflat de existenta amantei sotia lui Alex. Fiecare incerca sa-si apere propriul teritoriu si propria fericire. Alex era la mijloc. Intre sotie si amanta a ales sotia. Ina impreuna cu sora se distrau prin baruri si nu se mai ocupau de cresterea copilului. Cand a inceput sa faca investigatii, Alex a aflat ca fetele demult aveau un mod de viata destrabalat, cu tigari, alcool in cantitati considerabile, prostitutie.
 
Pentru a se convinge inca o data de "corectitudinea" amantei i-a propus sa plece in vacanta cu sora ei, copilul sa-l lase la el. Fetele fericite au plecat in vacanta, dar nu singure, ci insotite de alti doi barbati, nebanuind ca sunt urmarite. La intoarcerea din vacanta a fetelor, Alex cu dovezi multe si clare ca amanta nu poate fi o mama buna, si-a facut acte pentru custodia copilului. Sotia a fost de acord sa creasca acest copil, spunand chiar daca este o fericire amara acest copil, totusi el nu are nici o vina! Blanurile, bijuteriile si cadourile scumpe au disparut din apartamentul luxos al Inei. Alex a avut grija de asta! De atunci au trecut doi ani. Copilul creste fericit impreuna cu taticul lui si sotia acestuia, careia ii spune mama si o iubeste nespus de mult. Ina a ramas cu plimbarile ei prin baruri, in cautarea unui barbat potent financiar…
 
Istorii de acest gen auzim mereu, unele persoane le considera normale, altii le critica si le considera josnice si imorale. Fiecare om are dreptul la fericire, fiecare poate sa faca ce vrea cu viata lui, dar oare are dreptul sa distruga fericirea cuiva? Poate, poate… scapa cine poate, dar la orice supermarket cand iesi – trebuie sa platesti! Asa e si in viata!
 
P.S. Articol inspirat dupa emisiunea ,,Pusti Govoreat” de Andrei Malahov din 30.01.2017 ORT TV Moscova

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Dr Ana Falca

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea