Familie & Relatii

# trainer de dezvoltare personala #Daniela Irimia #expert acasa.ro #dezvoltare personala

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Cred ca fiecare om poate sa isi atinga potentialul, sa fie cea mai buna versiune a lui. Cu totii ne nastem, in mare parte, cu acelasi bagaj de cunostinte si aceleasi nevoi de baza. Majoritatea oamenilor au un start bun in viata si implicit un potential enorm de implinire.

Totusi, pe masura ce trecem prin viata, uitam sa fim in contact cu noi, cu propriile valori. In loc sa ne dezvoltam abilitatile pentru succes, le pierdem. Invatam niste mecanisme care sa fie utile „sistemului” , nu noua personal.

Eu sunt Daniela Irimia si iubesc oamenii. Vreau sa ofer un strop de inspiratie si motivatie pentru ca fiecare sa se dezvolte, sa traiasca la nivelul propriului potential.

Sunt Daniela Irimia, trainer si antreprenor (Vision Consulting este afacerea in care sunt implicata acum). La 24 de ani m-am aventurat in lumea afacerilor si pe langa multe alte lucruri, am invatat ca poti avea succes doar in masura in care tu esti un om de succes. Poti dezvolta orice doar pana la limita propriei competente. Cu alte cuvinte, daca vrei o cariera buna, relatii armonioase, daca vrei mai multi bani....trebuie sa incepi cu dezvoltarea personala. Devii tu un om de nota 10 ca sa poti avea o viata de nota 10. Si asa....am ajuns sa studiez in detaliu psihologia umana, sa invat si sa imi dezvolt abilitati de comunicare, relationare, vanzare, leadership..... Am inceput sa scriu despre subiectele care ma pasioneaza si am lansat www.gandeste-pozitiv.ro, o revista de dezvoltare personala.

Sunt Daniela Irimia, mama, sotie, prietena, fiica si sora. Imi asum toate aceste roluri si le imbratisez cu drag. Ma bucur de fiecare experienta si incerc sa aduc tuturor un plus de valoare. Iar de cand sunt mama am decis sa ma dedic pregatirii si motivarii adultilor pentru ca ei sa isi atinga potentialul. DE CE? Pentru ca vreau o lume mai buna pentru copii nostri. Vreau sa avem copiii minunati, crescuti empatic si incurajati sa isi urmeze pasiunile. Iar lucru asta se va intampla doar daca parintii lor sunt oameni empatici, care comunica eficient si asertiv, care traiesc in armonie cu propriile lor valori.

Articole scrise de Daniela Irimia

  •  
  •