Familie & Relatii

#psihologie #logopedie #Elisabeta Elena Anghel #copii speciali #psihopedagogie

Expertul Acasa.ro, psihopedagog Elisabeta Elena Anghel

Expertul Acasa.ro, psihopedagog Elisabeta Elena Anghel

Pentru toti cunoscutii mari sau mici, eu sunt Betty, si asa imi place sa ma prezint. De 19 ani lucrez cu copiii. Primii ani au fost in scoala de masa, iar de 15 ani lucrez cu copiii speciali.

Incerc sa ma daruiesc putin cat de putin micilor noastre „minuni” si, spre uimirea mea, tot timpul mai am ceva de daruit, de oferit fiecaruia, pentru ca, la randul lor, aceste „minuni” imi ofera si ele nespus de mult. Lucrez cu copii cu deficienta mintala grava si asociata, ca profesor de psihopedagogie speciala.

„Am invatat si noi cum sa ne comportam cu el. Aici terapeutul nostru a fost un real suport pentru noi. Eu, cel putin, as fi vrut sa fac totul in locul fiului meu, sa ii fie lui mai usor, fara sa vad ca, de fapt, asta ii face lui mai rau”, marturisea o mamica, in timp ce invata ce e mai bine pentru fiul ei.

Mamicile ingrijorate care vin la mine in cabinet pleaca linistite dupa o consiliere alaturi de copiii lor - aceste momente sunt de nepretuit cand o grija, o apasare, o „piatra grea” este ridicata cu un zambet si cateva cuvinte ce asigura ca au facut cel mai bun lucru: sa vina sa vorbeasca.

Informarea
este putere, liniste, siguranta ca facem ceea ce trebuie pentru copiii nostrii Este bine ca informarea sa fie facuta de catre oameni cu experienta in domeniile de interes vizate.

Anghel Elisabeta Elena

Psiholog/psihopedagog

Telis ro special
– cabinet logopedic

Articole scrise de Elisabeta Elena Anghel

  •  
  •  
Elisabeta Elena Anghel