Casa

#tapet #pereti #beton #vopsea decorativa #vopsea diluabila #finisaj

Expertul Acasa.ro, designerul Alexandra Nicula: Idei pentru decorarea peretilor

In cazul in care locuinta dumneavoastra nu va inspira o atmosfera armonioasa, pe langa alegerea mobilierului si a accesorilor, putem pune accent pe  aspectul peretilor pentru a reda ochiului si pshicului confortul pe care il dorim. Pentru a da viata peretilor locuintei exista diferite metode de decorare a acestora.

Peretii reprezinta o mare parte din spatiul in care locuim, de aceea trebuie sa avem o grija deosebita la modul in care ii punem in valoare In acest sens, vopseaua decorativa reprezinta un finisaj elegant si rafinat pentru orice tip de interior. 

Vopseaua decorativa poate produce efecte de catifea, efecte metalice si efectul peretelui-cameleon.


 
Vopseaua decorativa poate fi de mai multe feluri: fond uniformizant pentru pentru decoratiuni, fond decorativ cu efect metalic brut, finisarea decorativa siloxanica cu efect sidefiu, vopsea diluabila in apa lavabila pe baza de cuart.



Traim intr-o epoca in care Eclectismul dintre vechi si nou este de actualitate. Tapetul poate conferi un aspect original casei in funtie de preferintele si peronalitatea proprietarului. Se poate folosi atat in spatii mici, cat si in spatii ample.

Sursa foto: Artinteriors

Tapetul poate fi elementul principal dintr-o anumita incapere. Se aplica pe orice suprafata ca: panouri prefabricate, beton, caramida, beton celular etc.

Coloristica tapetului poate si ea sa participe la schimbarea starii de spirit, de aceea ete indicat sa folosim culori deschise, pale.


Motto:
"Un interior este proiectia naturala a sufletului"

Date de contact:

Alexandra Nicula

Designer

Tel: 0721 787 171

E-mail: office@artinteriors.ro

Web: www.artinteriors.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Alexandra Nicula

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea