Casa

#mobila vintage #mobila lemn # decor vintage #mobila comanda # mobila frantuzeasca #decor frantuzesc

Expertul Acasa.ro, Margit Karacsony: Decor frantuzesc si pete de culoare - recomandari la pret redus

Mai mult, accentele frantuzesti sunt mereu reinventate, iar eu va recomand sa faceti acest lucru cand vine vorba de casa voastra. Veti obtine un decor perfect, unic, care va va face sa zambiti ori de cate ori intrati in casa sau primiti musafiri care vor fi, la randul lor, uimiti. 

Pentru a obtine aceste efecte, va recomand sa cautati cu atentie piesele de mobilier potrivite. In primul rand, este foarte important ca mobila sa fie din lemn masiv, chiar daca nu dintr-o esenta tare, scumpa. Apoi, pentru a veni in sprijinul unui stil unic, autentic, ar fi bine sa apelati la un producator de mobila, care sa poata personaliza piesele care va plac. 

Dar ce piese sunt esentiale in crearea unui decor special, de inspiratie frantuzeasca? Imaginatia voastra nu trebuie sa aiba limite, insa va fac trei recomandari care nici nu va vor solicita peste masura bugetul si nici nu vor necesita renovarea intregii case. Iata-le: 

Masuta de cafea

Este necesara in orice living, este usor de integrat in spatiu si decor. Pentru un efect aparte iti recomand doua variante de culoare: natur (cires, stejar, nuc) sau o culoare puternica (galben pai, nu electric, verde profund, albastru, lila sau rosu). Depinde doar de preferintele tale si de cat vrei sa schimbi din decor.

 

 

Secretaire sau consola 

Daca lucrezi de acasa, ai nevoie cu siguranta de un birou. Sau, cum ar zice francezii, de un secretaire. Prin urmare, alege unul care sa aiba forme rotunjite, manere antichizate, dar si cateva insertii de culoare care ii dau pretiozitate. In functie de decorul casei tale, poti alege auriu, bronz, cupru, argintiu, in combinatie cu alb laptos, culoarea untului sau lila foarte, foarte pal. 


Comoda pentru dormitor sau pantofar 

Nu este o piesa complicata, ci indispensabila. Daca vrei sa aiba un aer chic, opteaza pentru detalii dantelate si aceleasi manere sau butoni antichizati, pretiosi. 

Daca doriti mai multe detalii, modele sau preturi, ma puteti contacta pe adresa margit@decovintage.ro. De asemenea, va astept si pe site-ul nostru, DecoVintage.ro, dar si pe pagina noastra de Facebook, aici


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Margit Karacsony

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea