Casa

#mobila lemn #decoratiuni vintage #mobilier vintage #expert acasa.ro #lemn anichizat

Expertul Acasa.ro, Margit Karacsony: Cum transformam o camera obisnuita intr-una vintage

Este greu sa decizi ce stil sa alegi pentru casa ta mai ales ca exista o oferta atat de variata pe piata. Mobila din lemn, desi mai grea si nu la fel de ieftina ca alte produse existente in oferta marilor magazine, este insa o alegere mereu actuala.

Fie ca este vorba de mobila pentru bucatarie, mobila pentru living, mobila pentru camera copiilor sau mobila pentru terasa ori gradina, lemnul masiv ofera nu doar stabilitate, trainicie ori garantia lucrului bine facut, ci si acel aer autentic care uneori se pierde in tumultul vietii cotidiene.

Un plus de autenticitate il aduce si fiecare amprenta lasata de mesteri priceputi care stiu sa faca din orice piesa de mobilier un obiect unic. Fiecare urma de pensula si fiecare colt de mobila cu aspect antichizat are puterea de a transforma un spatiu.

Prin urmare, sfatul nostru este sa alegeti cateva piese care sa se asorteze, chiar daca nu intregul mobilier este in acest ton. Alegeti deci o etajera si cateva rame foto vintage sau transformati un colt al incaperii intr-un decor cu poveste printr-o masa cu scaune asimetrice.

 

De mare ajutor in realizarea unui look vintage sunt cuferele. Daca gasiti o lada de zestre, poate chiar reconditionata, nu ezitati sa o integrati in spatiul casei. Efectul va fi de neegalat. Puteti gasi astfel de obiecte fie pornind intr-o vanatoare de mobilier prin magazine de antichitati (atentie insa la pret!), fie alegand solutia mai simpla a micilor ateliere, cum este Deco Vintage, care produc astfel de piese de mobilier.

Nu va limitati la culorile care par naturale. Cateva combinatii de efect sunt: alb-grena, lavanda-rosu, crem-argintiu, gri-alb sau venghe-maro. Aspectul nefinisat va ajuta la completarea tabloului unic si va face sa va simtiti inconjurati de lucuri cu adevarat speciale.

Data viitoare vom vorbi despre cum sa ne amenajam o gradina vintage

Margit Karacsony, Deco Vintage 

Produsele Deco Vintage pot fi vazute si pe pagina noastra de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Margit Karacsony

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea