Casa

#eclipse septembrie 2016 #septembrie 2016 #meditatie

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Septembrie 2016, luna schimbarilor! Prin ce transformari vei trece

Cel mai adesea ne impotrivim schimbarilor din viata noastra, pentru ca vin nepregatite si deloc programate. Desi cu totii ne dorim sa ajustam anumite lucruri si aspecte din viata noastra – de la relatii la cariera, si de la salariu la stil de viata – de fapt foarte putini dintre noi facem efectiv vreo miscare in directia dorita.

In meseria mea de lucru cu oamenii, observ destul de repede diferenta dintre cei care doar isi doresc o schimbare si cei care lucreaza pentru ea. Dar o luna precum septembrie 2016, intens aspectata din punct de vedere astrologic si numerologic, face ca schimbarea sa intervina automat in existenta noastra cotidiana.

Eclipsele – iar luna aceasta avem parte de doua! – sunt aducatoare de transformari semnificative, de multe ori provocand exact schimbarile de care ne temem cel mai tare. Acesta este felul Universului de a ne comunica drumul pe care este necesar s-o apucam, mai ales pentru acele persoane care au ezitat multa vreme, poate ani, sa ia o decizie si sa aleaga un sens.

Acum, in septembrie, energia se schimba si odata cu ea si noi. Vom avea, in aceste zile, sansa sa fim martorii si interpretii propriilor modificari din viata, si spun „interpretii” cu atat mai mult cu cat noi decidem ce „interpretare” dam evenimentelor de zi cu zi.

Putem trai cu nostalgie fata de trecut, cu ingrijorare fata de prezent sau cu speranta fata de viitor. Doar noi alegem starea si momentul. Iar practica meditatiei, a vizualizarii si a linistirii mintii – care sunt, dupa parerea mea, cele mai eficiente unelte de a gestiona emotiile si situatiile dificile din viata noastra – sunt esentiale atunci cand ne confruntam cu perioade mai intense, ca cea de fata.

Schimbarea care vine odata cu luna septembrie este una buna pentru ca, indiferent ce provoaca in existenta noastra, ne va face cu siguranta atenti si activi. Caci indiferent de destinatia unde vrem sa ajungem, e important sa ne miscam si sa nu ramanem pe loc.

Daca vrei sa faci si tu pasi spre evolutie si transformare, te invit cu drag sa participi la Meditatia de Luna Plina, din seara de vineri, 18 septembrie, pe care o organizez in cinstea acestui moment astral care favorizeaza si ajuta schimbarea. Pentru contact si inscrieri da click aici.

Sursa foto: divorcedwomensclub.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea