Casa

#cuplu armonios #prosperitate #simboluri iubire #Dragon si Phoenix #casatorie #feng shui

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Mariaj fericit – 7 remedii pentru iubire si prosperitate

Nuntile chinezesti sunt cuprinse intre cultura si traditie. Aici va sunt prezentate 7 remedii esentiale pentru mire si mireasa, ce au rolul de a asigura o casatorie plina de prosperitate, iubire si rasete.

1. Dragon si Phoenix ce imbratiseaza un glob

Fiecare cuplu casatorit ar trebui sa pastreze o imagine cu un dragon si phoenix acasa. Prezenta remediului dragon-phoenix simbolizeaza un mariaj fructuos, binecuvantat cu mult succes si prosperitate, precum si multi descendenti de sex masculin.

2. Simboluri pe hartie ce sunt de bun augur 

Acestea sunt folosite pentru a infrumuseta sala nuntii si camera de nunta. Foloseste simboluri ca semnul dublei fericiri, dragon si phoenix, rate mandarin, nodul mistic tibetan, bujori de munte si piersici pentru pastrare romantismului in casatorie.

3. Lumanari dragon si phoenix

Aceste lumanari de nunta rosii, vin in pachet (o pereche), fiind decorate una cu un dragon si cealalta cu phoenix, precum si cu simbolul dublei fericiri. In traditiile vechi, aceste lumanari traditionale sunt aprinse in camera de nunta, in noaptea nuntii, cu scopul de a alunga spiritele rele.

4. Panglici pentru nunta – in auriu si rosu

Flori de matase sau flori de catifea (de obicei este folosit bujorul de munte) sunt atasate la panglici rosii (inscriptionate cu “mireasa” si “mire”, precum si “cel mai bun om”, “domnisoara de onoare”, “plasator”), flancate de un dragon si phoenix pentru noroc.

5. Cupa de aur pentru orez

Se completeaza cu linguri aurite si o pereche de betisoare fiecare, acestea fiind, de obicei, impodobite cu dragonul ceresc si phoenixul, precum si simbolul dublei fericirii. Cuplul ar trebui sa manance o prima masa ca sot si sotie folosind aceste boluri de orez de bun augur, pentru un viitor prosper impreuna.

6. Oglinda rotunda mica

Mireasa trebuie sa poarte o mica oglinda rotunda pentru a indeparta influentele nefaste si pentru a se proteja de tot felul de rele in timpul ceremoniei de nunta, atunci cand spiritele rele pot deveni geloase. Aceasta oglinda este decorata cu simboluri de bun augur – cinci lilieci si simbolul longevitatii – pentru a adduce noroc si pentru a asigura o trece in conditii de siguranta prin festivitatile nuntii.

7. Lampi rosii pentru prosperitate

Inscriptionate cu zicale de bun augur, care simbolizeaza o casnicie fericita de durata, acestea trebuie sa fie pozitionate langa patul proaspatilor casatoriti pentru o uniune prospera si frumoasa.

Daca iti doresti sa atragi armonia in viata ta si esti interesat sa afli mai multe despre arta Feng Shui, devino parte in grupul nostru privat de facebook.

Sursa foto: etsy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea