Casa

#onix #cristale feng shui # ametist #cuart #cristale #feng shui

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cristalele – remedii in practica feng shui

Fie ca iti doresti sa accelerezi evolutia in cariera, sa inlaturi "energiile ucigatoare" sau sa iti imbunatatesti viata de familie trebuie sa cunosti utilitatea cristalelor si importanta lor in amplasarea mediului tau de convietuire!

Cu siguranta cunosti faptul ca utilizarea cristalelor depinde atat de tipul lor (jasp, onix, cuart roz etc.), cat si de culoarea lor. In functie de locul in care sunt amplasate si de culoarea lor acestea pot potenta sau diminua o anumita "arie" a vietii tale.

Un glob de cristal amplasat in punctul corect al biroului tau te va ajuta sa iti focalizezi energia si sa te concentrezi mult mai bine.

Cristalele pot fi folosite si pentru a inlatura "sagetile otravite" din caminul tau. Aceste "sageti otravite" sunt reprezentate de varfurile ascutite care creeeaza linii abrupte de chi ucigator. Acestea sunt cauzate de colturile ascutite ale mobilierului, de imbinarile peretilor, de grinzi si de muchiile acestor grinzi.

Atunci cand vrei sa atragi iubirea si sa iti protejezi relatia este bine sa utilizezi in dormitor ametistul.

Piatra ametist este de culoare mov si se gaseste in nuante variate, de la lila pana la mov foarte inchis.

Daca ai un ametist ciobit sau crapat nu este recomandat sa il folosesti pentru ca acesta este considerat purtator de ghinion si trebuie evitata folosirea lui. Atunci cand pornesti in cautarea pietrei de ametist incearca sa alegi, pe cat posibil, o forma mai bombata pentru a atrage cat mai multa iubire in relatiile tale.

Daca ametistul tau pare incetosat sau se depune foarte repede praful pe el, nu este suficient sa il stergi. Acesta trebuie reenergizat.

Toate cristalele poseda o forta vitala care contribuie la energizarea unui anumit spatiu.

Cristalele sunt folosite in terapiile alternative tocmai pentru ca acestea poseda puternice energii caracteristice fiecarui cristal in parte.

Pentru atragerea prosperitatii si a bogatiei este recomandat sa asezi trei cristale pe un start de orez necopt.

Pentru a alunga energiile negative si tensiunea poti pozitiona cristal de cuart transparent in camera in care simti aceasta incarcatura energetica negativa.

Pentru a beneficia de reimprospatarea energiei chi este recomandat sa reenergizezi cristalele odata pe luna.

Sursa foto: fengshuiform.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea