Casa

#barca a bogatiei # simboluri ale bogatiei #chi-ul bogatiei #feng shui

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Creeaza chi-ul bogatiei

Multe succese ale practicii feng shui vin din folosirea ingenioasa a simbolurilor energiei chi, astfel incat daca vei strabate in lung si lat China, vei vedea in orice loc simboluri menite sa atraga bogatia. Din Guanzhou la Shanghai si Beijing, simbolurile feng shui intampina vizitatorii din momemtul in care ei ajung aici – in magazine, inauntru si in afara terminalelor de la aeroport, in statiile de tren sau metrou si de-a lungul drumurilor sau strazilor din orase.

In ultimiii 20 de ani, China a imbratisat din nou feng shui-ul si a prosperat! In orice loc de munca vei vedea simboluri. Cel mai probabil, simbolurile cele mai eficente si mai puternice sunt cele ce indica si atrag bogatia si abundenta mareata. SI TU POTI FACE ACEST LUCRU plasand simbolurile bogatiei in jurul casei tale.

Cele mai puternice simboluri ale bogatiei sunt, dintotdeauna, cele din aur – si astazi pretul aurului a atins praguri ametitoare. Dar si simbolurile aurite (care nu sunt din aur) pot fi la fel de puternice precum cele reale si acestea pot lua forma vechilor lingouri aurite chinezesti, monezi aurite si mai nou sunt folosite si simbolurile moderne occidentale.

Sfaturi utile:

  • Poti umple un bol cu lucruri aurite (sau din aur) si sa il pozitionezi pe masuta ta de cafea.
  • Sau poti face o “barca a bogatiei” care sa aduca in casa ta o incarcatura cu lingouri de aur. Alege o barca cu vele/panza care sa prinda vantul ce semnifica navigarea puternica de-a lungul marilor. Barca cu panze este cel mai bun simbol al abundentei feng shui pentru ca inseamna o invocare a bogatiei si a comorilor aduse de vant si de apa. Si feng shui-ul poate transforma acest lucru in ceea ce reprezinta Vantul si Marea! Poti pune si doua barci care sa trasporte bogatia in caminul tau.
  • Sau poti face un cos al prosperitatii, pe care sa il plasezi intr-un loc special din casa ta. Orice tip de recipient poate fi folosit, dar cele mai bune recipient sunt cele ce au aplicate sau ce sunt impodobite cu pietre pretioase sau casetele de bijuterii – in loc sa pui doar bijuterii in caseta ta de bijuterii, pune si gramezi de monede aurite si lingouri… acest lucru semnifica o crestere a averii si este un lucru excelent pentru cei ce joaca la bursa sau pentru cei ce isi asuma riscuri mari atunci cand isi investesc banii.
  • Un sfat foarte bun il reprezinta legarea a trei monede cu o ata rosie – cat de multe perechi de trei monede - pe care le poti plasa sub podeaua ta inainte sa pui pardoseala (sub gresie, parchet etc.). Lasa-ti casa sa stea pe o “avere de aur”! Acest sfat este valabil, in special, pentru cei ce isi construiesc acum o casa sau care isi renoveaza caminul.

Afla mai multe despre arta Feng Shui.

Sursa foto: site-marketing.site-mlm.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea