Casa

#cum ne influenteaza echinoctiul de toamna #toamna astrononomica #echinoctiu de toamna 2016 #Echinoctiu de toamna

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Incepe toamna astrononomica! Pentru acest an, avem echinoctiul de toamna in data de 22 septembrie ora 17.21, un moment decisiv pentru fiecare dintre noi!

Toti oamenii suntem acordati la Legile Universale, ale caror principii se intrepatrund invizibil cu actiunile si viata noastra de zi cu zi. Iar atunci cand cunoastem aceste principii, trecem de la conditia de fiinta care nu are influenta si putere asupra propriului destin la conditia de OM care intelege si participa activ la ceea ce traieste si experimenteaza. Cu alte cuvinte, ne putem influenta propria viata.

Feng Shui utilizeaza, printre altele, stiinta astrelor si a semnelor zodiacale tocmai pentru ca acestea sunt recunoscute ca fiind importante in manifestarea noastra de-a lungul existentei pe acest pamant. Planetele au o influenta decisiva la momentul nasterii fiecaruia, – datorita lor putem fi un om nativ optimist sau un pesimist, unul curajos sau unul timid, unul talentat la sport si la altul la muzica si asa mai departe.

De asemenea, aceleasi planete au ceva de spus si in ce priveste viata noastra de zi cu zi, pentru ca fiecare dintre ele vine cu o energie proprie in functie de individ si si harta sa astrala. Indiferent ca vorbim de calendarul chinezesc, indian sau european, principiile sau legile Universale sunt comune si la fel de valabile.

Insa exista si acele fenomene cosmice – anuale sau exceptionale – care marcheaza si influenteaza pe toata lumea, indiferent de varsta, sex sau locul unde s-au nascut. In Europa si emisfera nordica un exemplu de astfel de fenomen este Echinoctiul de toamna, momentul cand, practic, dam ceasul cu o ora mai tarziu si stim ca urmeaza 6 luni de anotimp rece.

 

In termeni spirtuali insa, acest lucru semnifica mai mult, asa cum ne indica vorbele din intelepciunea druida: „Echinoctiul toamnei este un timp al pregatirii pentru o noua viata si o noua lumina care reincepe etern. Intram in intuneric pentru a aduna putere si intelepciune. Stim ca lumina va caștiga din nou, dar trebuie sa trecem prin întuneric pentru a ajunge acolo si atunci…..”

Asa cum spuneam la inceput, a cunoaste si intelege aceste evenimente este primul pas catre a cunoaste si intelege ceea ce se intampla cu noi, ca oameni. In acest fel, putem lua decizii mai intelepte despre propria viata, profitand de oportunitatile si ferestrele pe care le deschide Universul, sau traind si simtind mai profund tot ceea ce ni intampla, acceptand ca fiecare zi si perioada vine cu energia ei.

Pentru acest an, avem Echinoctiu in data de 22 septembrie ora 17.21, un moment decisiv in care va doresc sa ramaneti puternici si increzatori sa cautati si sa gasiti resursele de a va bucura de tot ce va ofera viata.

Sursa foto: northbridgetimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea