Casa

# ceas cu o mantra in miscare # pesti guppy #feng shui cariera

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: 8 pasi pentru a-ti imbunatati sansele de succes

Daca iti doresti sa reusesti in cariera, atunci iti poti oferi un ajutor folosind sfaturi din feng shui. Feng shui-ul in cariera se manifesta prin multiplicarea oportunitatilor ce iti apar in cale.

1. Energizeaza zona de Nord

Zona carierei este in sectorul Nordic al oricarei incaperi sau spatiu personal. Pentru a atrage energia buna yang in nordul camerei tale de locuit sau a spatiului tau de lucru, plaseaza un acvariu plin cu minunata specie de pesti “guppy”.

2. Feng shui bun pentru usi

Norocul succesului este mult imbunatatit atunci cand pozitionarea, directia si design-ul usii biroului tau este conforma cu cerintele existente in Feng Shui.

  • Asigurati-va ca usa nu este lovita de nimic dur/daunator.
  • Incearca sa ai usa situata intr-un colt al camerei orientat catre o zona de bun augur pentru tine.
  • Evita sa pui panouri de sticla pe usa ta.
  • Culori recomandate pentru diferite zone : “maro” pentru Est si Sud-Est, “alb” pentru Nord si Nord-Vest, “cafeniu” pentru Sud, “negru” pentru Nord si “bej” pentru Sud-Vest si Nord-Est.

     

3. Asaza-te in zona ta de reusita

Stai cu fata catre usa. Niciodata sa nu stai cu spatele catre usa pentru ca acest lucru va insemna ca vei pierde intotdeauna, in orice birou te-ai afla.

Stai cu spatele la un zid solid.

Incearca sa ai mai mult spatiu in fata ta si mai putin in spate. Daca este posibil, incearca sa ai o distanta de minim trei pasi in fata biroului tau personal.

Asaza-te in asa fel incat sa ai ferestrele in stanga ta sau in fata ta.

4. Formele biroului si pozitionarea acestuia

Pune un birou cu forma dreptunghiulara pe opusul diagonalei intrarii de la camera ta de lucru.

Asaza-te astfel incat sa stai cu fata orientata catre zona ta de reusita / bun augur.

Asigura-te ca nu ai deasupra ta nicio grinda.

Incearca sa ai un birou solid, facut dintr-un material solid. Nu este bine sa fie un birou care se misca, care nu e fix – un birou care “tremura” semnifica o cariera care nu este solida.

5. Gaseste cea mai buna pozitie pentru calatoriile de afaceri

Cand iti planifici calatoriile de afaceri, noteaza directia calatoriei tale. Daca esti o persoana care apartine grupei Estice, o calatorie spre Nord este o zona general favorabila din moment ce tu pleci dinspre Est, atragand in acest fel norocul oriunde te-ai duce.

Acest aspect din feng shui se aplica si atunci cand este vorba despre o tara sau un oras. Daca drumul tau zilnic catre locul de munca este dintr-o directie favorabila tie, este si mai bine pentru tine, asa ca verifica traseul tau si incearca sa folosesti ruta care este cea mai buna din punct de vedere feng shui.

6. Castiga recunoastere cu Feng Shui

Plaseaza un cristal din cuart pe biroul tau pentru a veni in ajutorul energizarii carierei tale. Ideal ar fi sa utilizezi un cristal care sa aiba forma recomandata pentru elementul care iti este tie benefic.

7. Semnatura prosperitatii

O semnatura poate atrage prosperitatea si succesul pentru o persoana daca semnatura incepe cu un ascendant ferm si apoi se termina tot cu o alta cursa ascendenta ferma.

8. Feng Shui-ul pentru ceasuri

Poarta un ceas de bun augur pentru a atrage norocul asupra ta. Ideal ar fi un ceas cu o mantra in miscare, mantra atragand intotdeauna norocul si prosperitatea.

Sursa foto: feng-shui.lovetoknow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea