Casa

#copac ametist #feng shui cariera #glob de cristal #feng shui

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: 5 pasi Feng Shui pentru a atrage norocul in cariera

Fie ca este vorba despre o mai buni comunicare cu partenerii, relatii mai relaxate cu colegii sau stimularea veniturilor, simbolurile Feng shui iti pot fi de ajutor!

Dragonul si fantana

Sunt cateva simboluri care depasesc popularitatea “dragonului chinezesc” in randul celor ce folosesc arta Feng Shui. Despre dragon se spune ca este benefic pentru a atrage chi-ul cosmic pretios, care aduce averi bune in casele si la locurile noastre de munca.

Alaturarea simbolului “dragon” cu apa in miscare este chiar mai benefica. Pozitioneaza o fantana in Nord pentru succesul nelimitat in cariera, sau in Sud-Est pentru noroc in bogatie.

Glob de cristal pentru succes

Globul de cristal este unul dintre cele mai puternice moduri de energizare a succesului in domenii precum educatia, literatura, editare, media si comunicare. Daca lucrezi intr-un astfel de domeniu, amplasarea unui glob de cristal pe biroul tau de lucru iti va aduce nu doar succes, ci si sanatate si recunoastere in egala masura.

Cariera si pestii

Pune un acvariu in zona de Nord in living pentru a activa norocul in cariera. Cei mai buni pesti sunt pestii arowana (noua: opt rosii si unul negru). Pozitionarea unor figurine cu pesti functioneaza la fel de bine ca si cei reali, fara a avea costul si grija pe care o presupune intretinerea unui acvariu. Daca vei pune pesti arowana, pentru a avea cel mai bune efect, este recomandata sa ii pui in numar de noua. Daca te decizi sa pastrezi pesti reali, nu ii hrani cu momeala vie; acest lucru atrage karma negativa.

Copacul de ametist pentru relatii bune

Nu exista nicio distractie in a merge la locul de munca daca nu te intelegi cu colegii de serviciu. Pentru a asigura armonia intre tine si colegi, superiori, subordonati si parteneri de afaceri, pune pe biroul tau un copacel ametist. Ametistul mai este cunoscut si ca piatra de multumire si armonie, care previne mania si disconfortul intre tine si cei din jurul tau.

Stimularea veniturilor

Pentru aceia dintre noi care sunt implicati in locuri de munca unde exista oportunitatea de a castiga comision sau venit procentual din activitate, le este recomandat sa puna o broasca cu trei picioare pentru noroc langa birou sau pe diagonal opusa intrarii de la casa. Leaga trei monede cu un snur rosu/auriu si pune-le in geanta ta sau in portofel. Daca lucrati in vanzari prin telefon e recomandat sa lipiti de telefon trei monede I-ching legate cu un snur rosu.

Sursa foto: worldofcharmsandcrystals.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea