Casa

# Feng Shui familie #portrete feng shui #portrete casa

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu: Portrete de familie bune in Feng Shui

In zilele de demult, doar familiile foarte instarite sau cei ce apartineau nobilimii cu un statut social ridicat aveau tablouri cu familii sau portrete individuale facute la comanda, pentru ca la vremea aceea nu era inca inventata fotografia, tablourile erau de multe ori pictate de artisti renumiti.

Comandarea unui tablou al familiei, cu Patriarhul sau cu stapanii casei era, prin urmare, un rasfat foarte scump. Dar a fost, de asemenea, o aspiratie de prosperitate si noroc tinand cont de faptul ca agatarea tablourilor in case reprezentau un simbol important al succesului.

Se stie acum ca imaginile ce reprezinta un portret de familie sunt foarte bune pentru a realiza un Feng Shui bun pentru familie si ca ele sunt, in ziua de azi, la indemana oricui.

Nimic nu functioneaza mai bine la pastrarea unei familii impreuna ca amplasarea in living a unei fotografii foarte mari si frumoasa sau o pictura cu intreaga familie. Cu fiecare membru din poza care emana o stare de bine si radiaza de fericire se va contura si se va forma un efect subliminal asupra constiintei tuturor celor din familie.

Fiecare persoana din fotografie ar trebui sa zambeasca cu incredere si intr-un mod natural.

Ele ar trebui sa fie ingrijite si ar trebui sa existe o aura de iubire, astfel incat starea de spirit a iubirii sa fie evidenta instantaneu.

Portretele de familie in care fiecare membru este vesel si emana o stare de bine creeaza o energie ce ii ajuta sa fie impreuna unul pentru celalalt.

Aceasta poza va influenta constiinta individuala si colectiva si reprezinta o modalitate de a asigurare a faptului ca relatiile dintre ele vor ramane intotdeauna cordiale.

Sotii vor ramane impreuna si copiii isi vor aminti mereu de radacinile lor, indiferent cat de departe de casa se vor deplasa in gasirea bunastarii.

Un portret mare de familie are si rolul de protectie a membrilor familiei, mai ales daca se afla intr-o camera de zi mare si luminoasa care este propice pentru atragerea energiilor pozitive.

Este si mai bine atunci cand tabloul este atarnat intr-un mod care aduce beneficii tututor, tinandu-se cont de directia personalizata a fiecaruia. Asa ca, este recomandat sa existe o planificare cu privire la modul in care fiecare persoana este asezata si directia spre care priveste (in fata, spre stanga sau spre dreapta). Dupa aceea ar trebui sa se tina cont de aceste pozitii atunci cand se doreste stabilirea locului in care o sa fie pus tabloul/fotografia.

Orice lucru care diferentiaza familia si orice lucru care ii face mandri ar trebui sa se consolideze in tablou/fotografie.

Este bine atunci cand se pozitioneaza tabloul sa se tina cont de faptul ca anumite colturi, grinzi sau rafturi expuse care sunt indreptate spre tablou reprezinta “sageti otravite” pentru oamenii din poza.

Orice energie puternica si negativa ce este indreptata catre un membru din imagine se poate transforma in ghinion pentru persoana respectiva.

Daca se doreste pentru decorul tabloului un cadru exterior este bine sa va asigurati ca nu exista nori deaspura persoanelor ce alcatuiesc portretul de familie.

Sursa foto: blog.artsome.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
 Georgia Deaconu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea