Casa

#mobilier gradina #mobilier ratan #gradina #mobilier piatra #mobilier plastic

Expertul Acasa.ro, Florentina Terziu: Top 5 materiale pentru mobilierul de gradina

O amenajare inspirata a gradinii va oferi un plus de valoare casei in care locuim, ne va permite sa cream un spatiu de refugiu si confort.

Articolele de mobila alese au o importanta majora pentru crearea unei armonii intre toate elementele de decor ale spatiului exterior.

Mobilierul din ratan se va integra cu usurinta oricarui tip de design. Acesta va putea fi accesorizat cu elemente variate, cu diverse game de culori. In plus, acest tip de mobilier este confortabil si usor de intretinut.

Lemnul este un material folosit la scara larga in materie de decoratiuni, piese de mobilier. Imprima un aspect natural, rustic, confortabil, spatiului exterior. Este un material confortabil, care necesita insa, periodic, lucrari de intretinere.

Fierul este un material rezistent, solid, ce confera un aspect elegant gradinii tale. Este insa predispus, in timp, la rugina. Farmecul mobilierului din fier este dat de multitidinea formelor si modelelor pentru care se poate opta.

Mobilierul din plastic este ieftin si usor de transportat si nu necesita lucrari complicate de intretinere.

Mobilierul din piatra este un material de lux in ceea ce priveste decorarea unei gradini si se caracterizeaza prin rezistenta si longevitate.

Florentina Terziu

E-mail: florentina_terziu@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Florentina Terziu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea