Casa

#mobilier roti #masuta cafea roti #canapea pe roti #comoda pe roti #pat pe roti

Expertul Acasa.ro, designerul Mioara Stoenica: Mobilierul pe roti, suplu si prietenos

Mobilierul pe roti, suplu si prietenos ca o “zvarluga”, spune “prezent” fara mofturi stilului nostru actual de viata, cu ritm tot mai alert si imprevizibil…. Usor de adaptat, acest tip de mobilier se insinueaza in vietile noastre aproape fara sa ne dam seama. Cu totii avem ceva pe roti in casa, macar un scaun de birou, o cutie cu jucarii…ceva. Parca ne si place caracterul sau usor frivol, instabil … Fiind mobil, il putem oricand muta de colo-colo, dupa bunul nostru plac, in functie de utilizarea pe care dorim sa i-o dam la un moment sau altul. In casele mari sau mici, in stil clasic, modern sau rustic, mobilierul pe roti poate fi la fel de util.

Masuta de cafea

Din ce in ce mai populara, masuta de cafea pe roti, realizata chiar dintr-un oblon vechi sau din paleti de lemn, poate aduce o nota personala si informala locului de conversatie.

Lucrul acasa, neingradit

Dulapiorul mobil de sub birou, ca si scaunul pe rotile pot migra oriunde in locuinta (daca, de exemplu, avem nevoie de o suprafata de lucru mai mare, cum ar fi masa din bucatarie).

Chiar si canapeaua…

Iata si un colt de conversatie deosebit de simpatic, ale careii canapea si masuta de cafea sunt asezate pe roti.

 

Pentru un serviciu confortabil

Etajera pe rotite din exemplul de mai jos poate fi cu usurinta deplasata la nevoie, pentru asigurarea unui serviciu confortabil.

Comodele pe roti au un aer lejer

Departe de a da senzatia comodelor greoaie, parca batute in cuie uneori, comodele din imagini au un aer lejer, lasand spatiul sa respire.

Amuzament in camera copiilor

Un patut realizat din paleti de lemn va face deliciul copiilor, transformandu-se intr-o jucarie in marime naturala.

Jucariile pot sta oriunde

Adunate frumos in cutii pe rotite, jucariile nu mai deranjeaza pe nimeni nici chiar daca stau sub masuta din salon.

Date de contact:
Mioara Stoenica
Tel
. 0723 376 276
Web: mioarastoenica.com

E-mail: mioarastoenica@yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mioara Stoenica

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea