Casa

#expert acasa.ro #flori #vaze #aranjamente florale #vaze flori #flori interior

Expertul Acasa.ro, designerul Mioara Stoenica: Florile sunt bijuteriile oricarui camin

Florile sunt bijuteriile oricarui camin. Este vorba de un simplu detaliu, dar suficient pentru a transforma radical incaperea, la fel cum un colier scanteiaza pe o rochie neagra. Selectionate cu grija, florile sunt adevarate obiecte de decoratie iar aranjamentul floral este o excelenta forma de expresie.

Aranjati florile in vaze frumoase, care sunt la fel de importante ca si alegerea florilor in sine. Nu neglijati vazele sau bolurile colorate, originale, vintage sau foarte simple care vor pune in valoare florile. Nu ezitati sa faceti incercari! Adunati toate vazele preferate, faceti o lista cu florile care va atrag si culorile care va plac pentru fiecare camera din casa, apoi amuzati-va facand combinatii diverse de flori de-a lungul sezonului.


Cautati vaze originale

Sticle vechi, cani, cesti, un ceainic vechi, un borcan vintage, sfesnice sau un vas excentric din cramiaca gasit intr-un de colt printre vechituri, toate pot face inlocui cu succes o vaza. Aranjati un grup de vaze mai mari si mai mici, pana gasiti pozitia care va place.

Sfat: Dupa ce aranjati vazele, retrageti-va doi pasi pentru a avea o vedere de ansamblu.


Efect de prospetime, ca in gradina

Verdele, galbenul si albul sunt culorile cele mai frecvent gasite in gradini; puteti face deci buchete din flori in aceste culori, in vase cu tenta verzuie pentru a obtine un efect de prospetime pentru orice incapere.


Atentie la vazele din metal

Daca va plac vazele din metal, cum sunt si cele de mai jos, intrduceti un vas mai mic din sticla in interior, deoarece in metal florile se ofilesc mai repede. Aceste vaze cu tenta orientala fac dovada efectului reusit gratie alegerii vazelor potrivite.


O zi insorita

Aranjati flori de culori puternice in vaze albe , pentru a le pune in valoare. Aceste superbe exemplare de floarea soarelui vor aduce soare pe masa din sufragerie sau in vestibul. Un buchet dintr-o singura varietate de flori, va fi intotdeauna mai prezent decat un melanj de culori si varietati.


Armonie perfecta

In perfecta armonie cu natura si cu interiorul.


Ca o bijuterie…

In acest interior, floarea este chiar ca o brosa pe o rochie eleganta.

Date contact:

Mioara Stoenica

Telefon: 0723 376 276

E-mail: mioarastoenica@yahoo.com

Web: mioarastoenica.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mioara Stoenica

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea