Casa

#oua incondeiate #fata de masa #decor Paste #vaza cu flori #lumanari decorative

Expertul Acasa.ro, designerul Mihaela Pavelescu: 7 ponturi ca sa-ti decorezi casa de Paste in 30 de minute

Sarbatorile Pascale, pe langa semnificatia stiuta de toata lumea, aduce bucurie in toate casele. Ne place sa fie o atmosfera mai speciala, care sa ne incante atat pe noi, cat si pe invitatii nostri!  Iata cateva idei utile, care iti pot schimba atmosfera in aceste zile de sarbatoare.

1 Alege o fata de masa  in ton cu tacamurile, farfuriile si servetele ce sunt alese pentru servire.



2 Pune o vaza ovala cu flori colorate de primavara pe masa pregatita pentru servire. Poti adauga vase cu flori  pe masuta de cafea, pe masute de colt sau perete, semineu. Culoarea si parfumul acestora vor da un aer de sarbatoare!



3 Asaza pe masa un cosulet  cu oua frumos incondeiate  sau pune pe suport cate un ou decorat pentru servire sau decor! Daca ai o masa dreptunghiulara, poti adauga mai multe cosulete sau cuiburi decorative cu ouale incondeiate.


4 Poti strange servetele de masa in inel cu tematica, poti plia si infasura un ou sau poti infasura tacamurile si adauga o floare de primavara!


5 Foloseste lumanari decorative!

6 Pentru a se simti sarbatoarea in intreaga casa, adauga pe corpuri de mobilier, pe masute iepurasi decorativi, vase decorative sau cuiburi  cu oua incondeiate si vaze cu flori de primavara!
7 Foloseste pernute decorative cu iepurasi si puisori! Dau o nota de veselie incaperii! Incearca!



In 30 de minute, ai decorat rapid intreaga casa pentru Sarbatorile Pascale! Fie ca sarbatoarea Invierii Domnului sa-ti bucure intreaga casa! Sarbatori fericite!
 

Mihaela Pavelescu
 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Mihaela Pavelescu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea