Casa

#paravan despartitor #paravan decorativ #paravan

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Locul in care iti petreci cel mai mult timp este casa ta. De aceea, trebuie sa te asiguri intotdeauna ca in casa ta te simti cu adevarat acasa. Acest lucru se intampla cand insufletesti patru pereti cu lucruri si decoratiuni care au o semnificatie speciala pentru tine, dar care se si potrivesc cu felul in care ti-ai amenajat locuinta. Astazi o sa ne concentram asupra decorurilor deosebite realizate cu un obiect de mobilier si decor care a revenit in trenduri: paravanul decorativ. In continuare iti vom propune cateva modalitati prin care poti realiza un decor deosebit cu un paravan decorativ.

Adauga culoare in dormitorul tau

Acest tip de obiect decorativ e perfect daca vrei sa schimbi felul in care arata dormitorul tau. Perfect pentru un dormitor delicat si feminin, acest tip de paravan va inveseli orice dormitor si il va transforma intr-un loc mult mai intim. Integrarea unui astfel de obiect in dormitor poate fi foarte usoara, mai ales daca ai o camera simpla, vopsita in alb si cu mobilier in aceeasi nuanta si care sa aiba suficient spatiu pentru acest paravan.

Pentru dormitor iti sugeram sa folosesti un paravan decorativ colorat, care sa aduca un aer natural in camera ta prin imaginile cu care este decorat. Variantele sunt nenumarate, poti sa alegi un paravan care sa aiba un model floral sau unul minimalist, cu un model cromatic geometric.

Creeaza un spatiu intim cu un paravan decorativ

Daca ai o garderoba careia vrei sa ii adaugi un accent intim si usor romantic, paravanul decorativ este cea mai inspirata alegere. La fel ca si in cazul altor obiecte de mobilier si decor, acesta trebuie sa se potriveasca cu felul in care ai amenajat garderoba, respectiv dressing-ul tau. Foloseste-l pentru a crea un spatiu intim, in care sa iti probezi sau pregatesti tinutele pe care urmeaza sa le porti.

Delimiteaza un spatiu folosind un paravan despartitor

Un paravan decorativ despartitor este perfect daca vrei sa creezi un decor deosebit, dar sa si delimitezi un spatiu de altul intr-un mod eficient si placut din punct de vedere estetic. De exemplu, daca fetita ta are un colt al ei in living unde isi petrece timpul si se joaca, poti sa transformi acel loc intr-un spatiu delimitat de un paravan despartitor decorativ. In plus, acesta va aduce culoare si un aer orientaș in camera unde il vei folosi.

Tu cum ai folosi un paravan decorativ pentru a crea un decor deosebit?  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Claudiu Iordache

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea