Casa

#Claudiu Iordache #expert acasa.ro #design

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Acasa inseamna confort si relaxare, locul unde revii alaturi de cei dragi la sfarsitul fiecarei zile. Este locul care ne reprezinta in acelasi timp, de aceea modul in care ne decoram casa poate spune mult despre noi. Alegerea si amplasarea fiecarui obiect de decor si a fiecarei piese de mobilier contribuie la sentimentul confortabil si relaxant pe care il ai acasa.

Este adevarat ca pentru a face alegeri bune, este nevoie de putina inspiratie si dedicatie pentru acest domeniu frumos. Desi sunt absolvent al facultatii de Limbi si literaturi straine, am fost intotdeuna atras de arta, design si de tot ce inseamna frumos in general.

Pasiunea mea pentru decoratiuni interioare o am dintotdeauna, dar s-a dezvoltat dupa 2006. Atunci am inceput colaborarea cu una dintre cele mai importante companii de decoratiuni si design interior din Marea Britanie.

Preocupat de limba engleza si de cultura nritanica, am ajuns in Marea Britanie unde am cunoscut mai multi furnizori de decoratiuni interioare. Astfel, am inceput sa aduc in Romania obiecte de colectie, decoratiuni interioare, paravane decorative si chiar piese de mobilier.

Colectia Juliana, una dintre cele mai populare si mai inovative colectii de cadouri si decoratiuni interioare, este cea care ne reprezinta cel mai mult. Cunoscuta in toata lumea, acum si la noi, Juliana include mii de produse de decor pentru casa si birou dar mai ales o multime de cadouri pentru femei, barbati, nunta si botez.

Am inteles ca atunci cand oferi cadouri, de fapt, oferi emotii celor dragi. Atentia la fiecare detaliu, semnificatia fiecarui obiect ales in functie de persoana sau ocazie si prezentarea de exceptie, fac ca un cadou sa fie inspirat. Astfel, calitatea produselor, dar si prezentarea acestora contribuie la transmiterea acestor emotii placute.  Pentru mine, jumatate din valoarea unui cadou este data de cutia in care este prezentat.

Experti.acasa.ro imi ofera inca o ocazie minunata de a impartasi cu voi pasiunea si experienta mea de 10 ani, in domeniul cadourilor si al decoratiunilor interioare.

Articole scrise de Claudiu Iordache

  •  
  •  
Claudiu Iordache