Casa

#stil Funky #perne #covoare expresive #obiecte de decor vechi #viniluri #rame colorate

Expertul Acasa.ro, Camelia Papp, designer de interior: Stilul Funky - culoare, viata, optimism

De multe ori se intelege prin “stil modern” doar stilul minimalist, care, uneori, se poate transforma in ceva corect, dar plictisitor. Pentru ca a venit primavara, voi vorbi azi despre culoare, viata, optimism. Pe scurt, despre stilul Funky.

Stilul Funky este un stil eclectic. Este un stil modern, de inspiratie retro, neconventional, vibrant si plin de personalitate.

Wikipedia spune: “Funk este un gen de muzica american ale carui origini provin din mijlocul spre sfarsitul anilor '60, cand muzicienii negri au combinat  muzica soul, jazz si r&b intr-o noua muzica ritmica, dansabila. Muzica funk aduce un ritm alert cu un bass electric si tobe pe fundal. Funk-ul este bazat adesea pe repetitia unui singur acord.”

Stilul de design interior Funky este un stil tonic, care te face sa te simti bine primit.

Este eclectic si versatil. Uneori iti poate da sentimentul de “stil neterminat”.  De exemplu, peretii pot fi considerati suport pentru o galerie de arta care se  poate modifica in permanenta, creand astfel un suflu nou spatiului tau.

Contine multe accente colorate pe un fond netru: perne, covoare expresive, obiecte de decor vechi, viniluri, rame colorate. De exemplu, un sari indian poate deveni o fata de masa speciala. O usa veche devine moderna daca e colorata viu, artistic. O lampa marocana poate reprezenta un accent deosebit  de forma si culoare. Se pot utiliza si animal print-urile alb-negru.

Aunci cand peretii sunt intens colorati, accentul se pune pe mobilierul sau obiectele decorative neutre ca si culoare, dar cu forme ciudate, contemporane.

Fie ca aceasta primavara sa va aduca o “pata de culoare” in viata!

Date de contact:

Camelia Papp
Interior Designer
Telefon:
0720.403.463; 0755.450.544
E-mail: office@kmdesign.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Camelia Papp

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea